[]

Oyun bilgisayari onerisi

Merhaba,

Islemci vs az cok biliyorum ne alacagimi ama bi de size danismak istedim. Tam bir oyun bilgisayar ariyorum. Zaten hal boyle olunca performans cihazi desek de dogru olur. Oyunda sikinti cikarmasin temel gayemiz bu


Masaustu aramaktayim. O yuzden kasa ici urunlerde marka vs cok bilmiyorum. Butce ne olmali bilmiyorum malum dolar sagolsun. Laptop aramiyorum ama her tur oneriye acigim.

Not: Tv nin altina koyacagim ben bunu. Bluetooth ile mouse klavye kurulup hafta sonu tadini cikarmalik. PS dusundum ama steamde dunya cesit oyun var. GoW disinda da Ps oyunu yok ilgimi ceken o yuzden onceligim masaustu.

 
önerebileceğim 2 firma var. 2 firmada toplama bilgisayar ve hazır sistemler satmaktadır.

inventus.com.tr
www.itopya.com

sana verebileceğim tavsiye ise eğer bu bilgisayarı kısa bir süre kullanıp satacaksan (mesela ben bunu 3-5 sene kullanırım sonra satarım diyorsan) ekonomik bir anakart seçip, üzerine uyabilecek en iyi donanımları seçmen lazım. yok abi ben uzun süre kullanıp, yetmediği zaman da upgrade yaparım diyorsan en son chipsetli ve kaliteli anakart seç derim.

hazır sistemlere bakacağım diyorsan verdiğim linklerden gözüne kestirdiğin kasaları bize linkle biz de yorum yapalım :)
  • false pretension  (25.11.18 12:34:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.