[]

saç ekimi

son dönemde yaptıran veya tanıdığı olan var mı ? teknoloji ne durumda ilerledi bu sektörde , yaşım 26 3-4 senedir dökülme tamamen durdu diyebilirim ama gerçekten rahatsız oluyorum, yeni tanıştığım her insan johny sins lakabı takıyor , gülüyor geçiyoruz tabi ama lisede george best iken pornoculara kadar düştük ki işin makarası bu kellik dışında johny'e tip olarak yaklaşamam bile mavi gözlü adam en nihayetinde , sonuç olarak bu iş için 4-5 bin biriktirdim ben , bir o kadar da aile takviyesi alabilirim çünkü ailemde saçlarımı geri istiyor , ama ciddi anlamda saçlarım geri gelsin istiyorum, tam anlamıyla kel değilim üstler önler ve tepe seyrek ama görüntü hoşuma gitmediği için sürekli kazıtıyorum ama inanın kellik hoşuma gitmiyor sürekli kazıt kazıt zaten mizacım sert 30 üstü gösteriyorum sosyal hayatımda istediğim senaryolarla karşılaşıyorum gerçekten kellik bana göre değil buna şartladım kendimi, kazıkta yemek istemiyorum ama gerçekten iyi kötü saçım olsun istiyorum, bu işten anlayan arkadaşlara foto atabilirim ama keyfi foto at bir bakayım kuzenimde yaptırdı diye dğeil bu işten anlayanlara atmak isterim fotoyu, gerçi şuanda 1 numara falan kafam köklerden belki anlarsınız ne durumda olduğumu




 
hacı abi benim baba tarafından bir kuzenim bu işi yapıyor (cerrah). kendi saçları da gittikçe dökülmekte. kendisine neden yapmadığını sorduğumuzda geçiştiriyor. ben de şahsen saç ektirip uzun süre o saçları kullanan hiç görmedim desem yeridir.


  • Tears of Devil  (25.11.18 00:12:08) 
Çok takıyosan protez yaptır, garanti olsun


  • Delay Fuze  (25.11.18 00:29:00) 
protezin nesi garanti kafanda yapışkanlı perukla geziyorsun uğraşılacak iş mi kendi halinde adamlarız


  • docrivers  (25.11.18 00:33:12) 
tamamen aynı durumdayız. saç ekimi çok ama çok karışık bi olay. şöyle ki herşeyden önce senin yüz tipin, kafa tipin vs. çok önemli. ben mesela kendimi bildim bileli yanları ve arkayı 1 numaraya atar üstleri biraz daha uzun bırakırım. alnım tam v şeklinde yani ve kendime çok yakıştırıyorum bunu. şimdi saçlarım daha tam gitmedi ama giderse çok büyük ihtimal ben de ektireceğim. aynı şekilde alın kısmı daha yoğun olmak üzere arkaya doğru daha seyrek şekilde ektiririm.

ama ben şu olaya inanmıyorum mesela adam diyor ki ben saç ekiminden sonra gür saçlarımı arkaya doğru tarayıp jöle süreyim ya da ne bileyim kafama göre fön çekip istediğim şekli vereyim olayı tamamen yalan. neden, çünkü neticede alınan saçlar senin kafanın diğer kısımlarından alınıyor. eğer böyle bir şey istiyorsan diğer kısımlar tamamen açılacak ki ekilen saçların bir kısmının da çıkmadığını hesaba katarsak yine zararlı çıkıyorsun.

kel doktor olayı falan tamamen saçma sapan bir söylenti. ne alaka amk ona bakarsan kardeşimin burnunu yapan doktorun burnu adeta çengel gibiydi. yani kurban postu falan assan düşmez, o derece. ee adam bu konuda uzman diye kendi burnunu da yaptırmak zorunda mı, tabi ki değil. kendisi ile barışıktır, gerek görmüyordur vs vs... yani çok iyi ekim yapan bir doktor gayet kel olabilir, bu hesaba katılacak bi faktör değildir. zaten işin içine bizim çomar insanımız girdi mi objektif yorum almak hele hele bu konuda imkansız. o yüzden çevrende ötenleri çok takma, senin kararın önemli. ben mesela bana laf atanları ben de onların eksikleri ile cevap veriyorum. bozulunca da tamam şaka yapıyoruz falan diyorlar.

ama dediğim gibi en önemlisi senin ne istediğin. beklentiyi çok yüksek tutarsan kesinlikle tatmin olmazsın. henüz ektirmedim ama bu konuda sayısız forum vs. takip ettim, okudum. temel faktörler yüz tipin ve kafa tipin. ona göre düşün. benim yapan önceki iş yerimde arkadaşım vardı mesela, bana sorarsan kesinlikle gereksizdi. yüz haları çok kaba aynı şekilde kafa tipi de çok düzgün değildi. ekilen saçlar çıktı ama seyrek göründüğü için en fazla dökülmeden önceki son dönemlerdeki hale geliyor. hatta biraz bakımsız bırakırsan gayet de kötü yani. yanlış anlaşılmasın çocuk çirkin falan değildi ama bana göre o yüze ya da o kafaya o saç gereksizdi yani. onun yerine kazıtsa ya da akışına bırakıp bakımlı olsa vücut falan yapsa daha iyi olabilir. sonuçta karar onun, para onun. bu benim görüşüm.

benim aklımdaki tip wesley sneijder tipi. netten bakarsan bulursun. ekimden sonra sürekli kısa tutuyor ve yüzüne çok yakışıyor. mesela uzatsa geriye doğru tarasa falan o kadar güzel görünmez.

bana özelden bi foto atarsan kafanın ben de atarım. ona göre naçizane fikrimi söylerim.
  • everythingok  (25.11.18 00:36:45) 
Görüntüsü garanti bro. Çıktı mı çıkmadı mı stresi yaşamazsın.


  • Delay Fuze  (25.11.18 00:44:04) 
Yaklasik 15 yillik profesyonel kelim, tavsiyem bu fikri kafandan atmaya calisman. Ekim icin guzel yerler var bu is icin nette bir forum bile var denk gelmissindir. Ben sadece kel olmanin hayatima direkt pozitif veya negatif bir etki yarattigini dusunmuyorum. Sen oyle dusunuyorsan tabi ki ektir ama herseyin de dogali guzel be cakabo.


  • bruceandwayne  (25.11.18 00:56:46) 
aga doğru diyorsunuzda benimkide takıntı işte , çok uğraştım atamıyorum kafamdan kelliği , yapım gereği kendimi mizah objesi yapılmasına katlanamıyorum, gevşek ve komik bir insanım ve kendiminde alenen bir dalga malzemesine sahip olmama büyük ironi yaratıyor, herşeyi geçtim kafam üşüyor be , seyrek olduğu için üstler yaşlıymışım gibi gözüküyor zaten mizaç sert kafadan 30 gibiyim, 3-4 günde bir kazıtarak sanki tarzım buymuş aslında kel değilim algısı yaratıp nazi gibi dolaşıyorum ama yanlar ve arkalar uzayınca üst sırıtıyor her gittiğim yere makinayla gitmek hoşuma gitmiyor, uzatmak gibi bir derdim yok normal saçım olsun be abi , üstler normal insan seviyesine gelse almancılar gibi yanlar 1 numara üstler 5 takılmak en sevdiğim modeli, o modele tekrar geçmek beni hayata bağlayacak inanıyorum , hayata bir kere geliyoruz gerçekten üzülüyorum ya


  • docrivers  (25.11.18 01:05:00) 
everything gok arkadaşımızın "saç ekimi çok ama çok karışık bi olay" cümlesine yüzde yüz katılıyorum çünkü sonrasında yazdıklarına katılamıyorum, benim dayım saç ektirdi ve şu an bir karış saçı var, gerçekten muhteşem oldu. maddi imkanları çok fazla olduğu için gidip kralını yaptırdı da mı öyle oldu, maalesef bir fikrim yok ama öylesi de var demeye geldim.


  • bir garip melek  (25.11.18 01:14:50) 
Asda abi juve formam varken bana kel piero diyolardi hesap et :D seni anliyorum ve bu cabani destekliyorum. İnsan once kendini sevmeli, bu durum takinti haline geldiyse zaten arastirmaya basla zira bu senin kendinle barisman onundeki en buyuk engel gibi duruyor. Ama herkeste senin hakkinda emin ol senin kadar acimasiz dusunmuyor. Bunu insan biraz kendi basina kaldigi vakit kendine yapiyor. Dusunuyor, kuuyor vs. Ben, seni mutlu edecekse arkana bile bakmadan yapman taaftariyim.


  • bruceandwayne  (25.11.18 01:17:04) 
@bir garip melek insallah senin dediğin doğrudur. dediğim gibi maksimum 2-3 sene içinde ben de ektireceğim için umarım sen haklısındır. ben zaten gereksiz ya da yapma demedim, yüz ve kafa tipine göre ekim yaptır dedim. para ile çok alakalı olduğunu sanmıyorum. yapan doktor ve saç kalitesi çok önemli.


  • everythingok  (25.11.18 01:39:44) 
Ben 2 yil once asmed de ektirdim koray erdogan ekti hayatim degisti diyebilirim eski halini gorsen bu ne dersin yeni halimi insanlar taniyamiyor bile. Adam kafa sekline gore en muntazam ekimi yapiyor. 4-5 hatta on bine o adam yapmaz. Bu arada kesin ektir derim. Bir sey daha bu sadece bir ilizyon sacını alıp baska yere koyuyorlar öyle tarak girmez inanılmaz bir siklik bekleme


  • monkey  (25.11.18 01:40:14) 
Ben bu işin en iyi örneği olarak arda kural’ı gösterebilirim. Çok iyi olmuş adamın saçlar.


  • Delay Fuze  (25.11.18 02:25:18) 
Arda kural'ın saçları iğrenç olmuş. 3 kez ektirdim. Yüzlerce ekim gördüm.

Bana fotonu at tepeden, karşıdan her açıdan. Değerlendirme yapayım.
  • caletti  (25.11.18 13:35:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.