[]

Black friday'in hakkını veren firmalar veritabanı sıçışı

Sözlük bu konuda sıçmış gibi. Benim tahminim reklam veren firmaların talebi üzerine o başlık açılmıyor. Bi ibnelik var yani işin içinde. Siz girebiliyor musunuz o başlığa ?




 
Cayır cayır.


  • apdulera  (24.11.18 21:46:23) 
Büyük başarısızlıklar söz konusu deyip duruyor bende. O zaman bana garezi var sözlüğün :)


  • mezarkabul  (24.11.18 21:48:30) 
gizli sekmeden veya başka tarayıcıdan denemek işe yarayabilir.


  • apdulera  (24.11.18 22:07:05) 
denedim açıldı, sıkıntı yok.

ama tıkladığımda bayağı bir bekledi. neden acaba? bazı entryler gösterilmiyor mu ki?
  • tabudeviren  (24.11.18 22:11:22) 
Bazilari reklam calisti ona. Cok da guvenilir degil. Hb yi oven falan olmus. Kopyasina falan gir en olmadi.


  • baldan kaymak  (25.11.18 00:51:44) 
hala giremiyorum bu başlığa :D şaka gibi.


  • mezarkabul  (06.12.18 09:42:52) 
eksisozluk.com

Çalışmıyor mu bu link?

HB'ye hakkını vermemek için bakar kör olmak lazım :) Geçen sene de bu sene de gayet iyi indirimler yaptılar hele geçen sene amerika ve avrupadan uyguna sattılar çoğu elektronik ürünü (ki vergi yüküne rağmen), böyle bir kampanya çıkılacağı zaman her ürün indirime girmez, ürün bazlı olur. Amerikada da böyle bu iş, tüm ps'ler yerine belli bundlelar falan indirime girdi, baktığınız her model ürün indirime girsin diye beklerseniz mutlu olmazsınız.

Bunun dışında Teknosa dahi süper fiyatlara ürünler sattı, aynı zamanda mağazalarında çok daha iyi fiyatlara ürünler verdi ve hala veriyor. Üstüme fırsat yağsın diye beklerseniz hiç bir kampanya sizi tatmin etmez.

Bu noktada özellikle trendyol o kadar reklama rağmen düzgün bir şey çıkartamadı, uyguna ürünler vardı ama albenisi yoktu pek.
  • atom karincanin torunu  (06.12.18 09:50:42) 
ben o sayfayı takip ediyordum, dolayısıyla şu an gereksiz yere takip butonum yeşil. sırf o yeşil kalksın diye açmaya çalışıyorum. her sayfa açılırken sadece o sayfa açılmıyor.


  • mezarkabul  (06.12.18 09:58:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.