[]

+447787081603 bu nedir?

böyle bir numara annemi aramış ve benim ismimi soyismimi söylerek bilgi vereceğini söylemiş. annemi numarasını kendi adıma hiç bir yere vermedim.

acayip kafam karıştı arasam mı aramasam mı kararsız kaldım. ne yapayım?


 
annenizin hat kimin adına? genelde dolandırıcılar bulgaristan, çek cumhuriyet ya da uk gibi bu numaralardan arayıp oltalıyorlar. muhtemelen dolandırma girişimi. numarayı engelleyin gitsin.


  • rosencruz  (24.11.18 16:12:27) 
hat kendi üstüne. işin garip tarafı anneme benim ismimi vermesi. şimdi baktım uk numarasymış.


  • uyuya kalip kavimler gocunu kaciran adam  (24.11.18 16:16:59) 
ben aramazdım.


  • sanat guresi  (24.11.18 16:18:14) 
benim ismimi nerden biliyor o kafama takıldı.


  • uyuya kalip kavimler gocunu kaciran adam  (24.11.18 16:18:36) 
Kendi numarandan arama bence.


  • empedokles  (24.11.18 16:35:22) 
annenizin telefondan internete girdiniz mi? mesela google hesabınıza ya da hotmail gibi bir şeye. belki bir sosyal medya hesabına?

tam olarak nerden buluyorlar bilmiyorum. annenin kimlik bilgilerine erişebilseler aklımda bir iki açıklama olabilirdi. bir bahis sitesine vs annnenizin telefondan üyelik falan açtınız mı acaba? aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • rosencruz  (24.11.18 16:38:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.