[]

Yeni mezun veri bilimci maaşı şu aralar ne kadardır?

Öncelikle şunu belirteyim: Sorumu Google'da arattım ve cevaplar çok basit olduğu için güvenemedim. Şu aralar İstanbul'da yeni mezun bir veri bilimci maaşı ne kadardır merak ediyorum. Dönem arkadaşlarıma göre kıyaslama yapacak olursam ortalama üstü Python kullanıcısıyım.

Not: Kopyala yapıştır yapanlardan değil, sadece net bir şekilde bilenlerden cevap bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

 
net bir cevabı yok hocam bunun. ben stajdeyken 3,5k alırken 2 yıllık developer da 3k alıyordu. firma bazlı sorarsan daha net olur. startuplar farklı maaşlar veriyor kurumsallar farklı maaş veriyor. kurumsal birkaç firma istanbulda yeni mezuna 6k verirken başka bir startup 3k, 4k.. verebiliyor.

ekleme: glassdoor'da anonim bir şekilde aldıkları maaşları ve pozisyonlarını yazıyor insanlar. en doğru şekilde oradan bir çıkarım yapabilirsin diye düşünüyorum.
  • pgup  (24.11.18 16:20:04 ~ 16:22:07) 
“Yeni mezun veri bilimci” nereden mezun oluyor iletirseniz mezunlarına is teklifi yapalim.

Ortalama üstü python kullancisi olmak insani veri bilimcisi yapmiyor ama baslangic icin iyi.

Diger detaylar icin ozelden ulasabilirsin.
  • fever  (24.11.18 16:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.