[]

Wordpress soruları

Merhaba,

wordpressle bir şeyler yapmaya çalışmaya başladım da önceye göre değişiklikler yapmışlar galiba. aaaa.wordpress.com uzantılı bir şey açtım, buraya tema yüklemek istediğimde premium paket alın diyor bana. Benim amacım, ücretsiz bir site üzerinde wp teması kurup, bazı sayfalar ekleyip onu potansiyel müşterime göstermek ancak şu an yapamıyorum. wordpressin premium paketine, domaine/servera vs para vermeden ben nasıl yapabilirim bu işi?

localhost vs gibi bir şey olabiliyor mu? yazılımcı değilim o yüzden bilale anlatır gibi anlatırsanız...

Teşekkürler

 
Konudan çok uzaksın hocam. Hosting domain alacaktın tema kullanmak istiyorsan


  • retiredcolonel  (24.11.18 07:24:50) 
Biz buna cahil cesareti diyoruz (ne alakaysa). Çakma yerden hesap alıp, tema yaparak bunu müşterilerine sunma olayı iyiymiş. Varsa fazla müşteriniz bana da yollayın. Ben sunucuya boşuna para veriyorum zaten :)

O işler öyle olmuyor ne yazık ki. Ufak bir wp hosting alıp yapın bence. Daha kurumsal olur. İnsanlara senolll.wordpress.com/demosayfam şeklinde sunum yapmazsınız böylelikle.
  • teknikekip  (24.11.18 10:32:02) 
Linux host satin alip wordpress.org'dan wp'yi indirip kurun. Sonra tema ekleme vs islemleri rahatlikla yaparsin.

Sonra gelsin musteriler :)
  • brkylmz  (24.11.18 12:09:54) 
bence ufak bir google aramasiyla halledebilirsiniz localhost uzerinden siteyi yurutmeyi. dogru anahtar kelimeler elinizde. windows kullanmadigim icin maalesef detayli bilgi veremeyecegim fakat wamp, lamp, mamp falan gibin bundlelardan(siteyi kurmak icin gerekli her seyin icinde bulundugu paket) birini kurup iki dosya kopyalamak kadar kolay is.


  • yasli ateist  (24.11.18 12:12:39) 
Ben yanlış anlattım siz mi yanlış anladınız.

Bu iş kendi işim değil, müşteriye nasıl olabilirini göstericem. Haliyle bu aşamada para harcamak istemiyorum işi alamayacaksam. Servera da para vermicem arkadaşınkine kurucaz da domaine niye vereyim.

Ayrıca daha önceden wordpress uzantılı sitelerde tema yüklenebiliyordu (yanlış hatırlamıyorsam), tutoriallar da hep öyle gösteriyor zaten ancak artık paralı yapmışlar galiba.

Bilgi verenlere teşekkür
  • senolll  (24.11.18 16:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.