[]

Garip birisi olmak

İnsanların yanında bazen kontrolsüzce aklıma gelen her şey hakkında sansürsüz konuşmaya başlayabiliyorum. Bu daha önce yaşadığım garip/komik olaylar hakkında da olabiliyor ya da yakın zamanda okuduğum/izlediğim bir şey hakkında da olabiliyor. Yaptığım espriler sarkastik olabiliyor ve insanlar anlamayabiliyor ya da fazla kara mizah olabiliyor, o zaman da depresif birisi olduğumu düşünebiliyorlar. Bana alışık olan arkadaşlarımla sorun olmuyor ama özellikle fazla samimiyetimin olmadığı insanların bazen rahatsız olduklarını ya da ne söyleyeceklerini bilemediklerini fark ediyorum. Bazı insanlar da bazı konuları tabu bulabiliyor. Bu şekilde davranıp öyle tepkiler aldıktan sonra çok utanıyorum ve pişman oluyorum. Dışarıdan bu kadar garip görülmek istemiyorum ama ne zaman kendimi tutacağıma dair söz versem yapamıyorum. Benzer deneyiminiz oldu mu ya da böyle bir arkadaşınız var mı? O an neler hissediyorsunuz, bu sorun nasıl aşılabilir? Bir yanım "herkesle anlaşmana gerek yok, muhabbetini sevenle konuşsan yeter" diyor ama diğer yanım da böyle davranarak birçok insanı rahatsız edebileceğimin farkında ve bunu istemiyor.




 
ben boyle degilim ama boyle insanlardan da hic rahtsiz olmam, zaten cok tek tip bir ulkede yasiyoruz arada farkli renkler sesler lazim. eger birine hakaret etmiyorsaniz, bir acigini cikarmak icin entrikali konusmalar yapmiyorsaniz, en fazla cok samimi olmadiginiza rahtsiz oluyosan baska bir konudan konusalim de olsun bitsin veya biraz da sen anlat falan de, insanlar konusmaya bayilir zaten kimse sen niye bisiy demiyosun demez, boylece kendine yakin insanlari da tespit edersin.
ama bosver milletin ne dusundugunu sen neysen osun, medeniyet sinirlarini gecmedikten sonra sorun yok.

  • mavicorap  (23.11.18 20:17:39) 
Hee ayni ben iste. En ciddi toplantida mudure gidip maasla birlikte verilen cokomel oranini artirmasini falan soyluyorum.
2 kisi gulmekten yere yatarken diger kesim buz kesiyor.

Yapma pisman olursun. Cool olmak iyiymis, terfiyi manitayi onlar kapiyor.
  • acemi  (23.11.18 21:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.