[]

GTA 5 Online

Alınır mı sizce? Hala yeteri kadar popüler mi çok oynayanı var mı? Steam indirimlerinden almayı düşünüyorum, offline modunu oynadım önceden zaten, sadece online ı için alacağım alırsam. uzun bir süre eğlenceli devam eder mi sizce?




 
online olarak eğer arkadaşın kendi çevren yoksa oyunda oyuncu bulmak oldukça zor.

bu yüzden çok mücadele edip bırakmak zorunda kaldım.

tek başına yapabileceklerin limitli yani.

birde oyunda para toplamak da bi hayli zor. anca millet gezerken görürsün. alman imkansız bir çok şeyi :)

bir gece oyundayken servere bi hacker adam girdi. 5 dakikada serverdeki herkese 900 milyon dolar para verdi.

onları ezdim bitince kaldım sonra hehe.

ama yatım, katım, sığınağım, uyuşturucu çiftliklerim, motorlarım, arabalarım, uçak ve helikopterlerim var. o kadar da çulsuz değilim yani.
  • killerbee  (23.11.18 16:18:52 ~ 16:23:32) 
Lan cok guzel oyun akoyim ya. Tek kotu yani var 60 gb inmiyor serefsiz. Bi tane de yardim eden cikmadi suradan kahretsin oynayamiyorum.

Online modu cok guzel. Residansta evim cevrede malikanelerim var.
  • baldan kaymak  (23.11.18 18:00:06) 
arkadaşlara ek olarak.

abi bir de tamam lan uçağı da aldım, arabayı da aldım diyemiyorsun. zırt pırt bişey çıkartıyolar.

bi bakıyosun karaşimşek gibi uçan araba, bi ay sonra bakıyorsun jetpack ıvır zıvır çıkarmış, şimdi baksam yine dünya kadar şey çıkmıştır. insan da özeniyor tabi, millet geziyor ediyor. sen anca bakıyosun acaba nasıl bişey diye.

gerçek parayla oyun parası alsan(steam de satılıyor) 3 bin dolara anca herşeyi satın almış olursun. o derece de pahalı bir oyun.
  • killerbee  (23.11.18 20:05:13 ~ 20:06:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.