[]

Hindistan cevizi nasıl açılır?!

Tepesindeki deliği neredeyse öteki taraftan çıkacak kadar oydum, delirip tornavida ile girişince fark ettim bunu. ama açılmıyor şerefsiz! süt müt de yok!

Yar bana bir yarma metodu?


 
süt dediğiniz şeffaf, çok lezzetli olmayan bir sıvı ki bayatsa olmaya da bilir.
adını bilmediğim yassı uçlu dev bir çiviye benzeyen şeyle ve bir çekiçle uğraşın biraz, açacaksınız. olay manyak gibi uğraşıp içinden çıkan lezzetsiz şeyleri çok lezzetli bulmak zaten.

  • whoosie  (17.03.10 15:18:37) 
Bayat evet ama keşke hiç açmaya uğraşmasaydık o değil de tattım ben bunu, tırnak kadar bile değil ama kusmak üzereyim, kendimi nasıl kurtarırım?


  • deliberte  (17.03.10 15:31:20) 
zehirlenmezsiniz bit kadar bayat hindistan cevizinden. olmadı nane limon için. bir şey olmaz.


  • whoosie  (17.03.10 15:45:44) 
Benim midem biraz hassas, istifra ettim aç karnına, bastırsın diye birşeyler yedim ama hala bulanıyor. Yoksa zehirlenme anlamında demedim, o tat ağzıma geldikçe nane limon da bir şey yapamayacak.


  • deliberte  (17.03.10 15:48:44) 
kabuğunu atma yaa çok güzel küllük filan olur zımparalarsan. şahane dayanıklı malzeme.


  • kediebesi  (17.03.10 16:06:57) 
hindistan cevizini şöyle bir salla, eğer içi doluysa zaten sesi gelir. öyle kana kana içebileceğin çok lezzetli bir şey de bekleme ki zaten görmüşsün :)

ben tepesindeki 3 noktadan birisine yıldız tornavida koyup çekiçle tek darbede pipet girecek kadar delik açabiliyordum.

daha sonra da çekiçle yan yatırıp ortasına doğru bir kaç sert darbe vurdun mu güzelce ikiye de bölünüyor.
  • kimlanbu  (17.03.10 16:49:08) 
suyu icilenler yesil, taze hindistan cevizleri. sizdeki olgunlasmis. Onun icini acinca beyaz ceviz kismi cikiyor. Ben onu kabuktan ayirip suyunun icinde sakliyorum, kurumuyor böylece. öyle cok igrenc bir tadi da yok cevizin ben findiga benzetiyorum tadini. Yeni birsey deneme korkusu sizin mideyi bulandiran.


  • neronas  (17.03.10 17:08:22) 
Şöyle ki ilk denememiz ekmek bıçağı ile idi, ben sözlükten tirbuşon ve tornavida yöntemlerini okuyup deliği açtığım halde yaramadığım için onları denedim.

Ayrıca hindistan cevizi bildiğin bozulmuştu, yani içine koyabileeğim bir suyu ya da bişeysi yoktu, hatta girişte yani delikten bıçağı sokarken de küflenmiş mi bu yahu dedim, yeni şeyler deneme merakım devamını getirmeye itti de yani o beyaz kısmı krema olan siyah beyaz olmuyor değil mi bayat da olsa? bizim ceviz resmen bozulmuştu :( bence 3 ay önce alınan cevizi hiç açmamalıydık zten.
  • deliberte  (17.03.10 19:41:06) 
bunun bi videosu wardı googleda.. önce suyunu boşalt o delikten..hindistan cevizini sıkıca elinde tutup çekiçle tam ortasına vur vur çatlıyor ama 2 ye ayırmayın siz vurdukça içindeki beyaz kısım düzgünce kabuğundan ayrılıyor her çekiç darbesinde


  • eja  (17.03.10 21:49:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.