[]

araç kiralama

bir arkadaşım ekolünden;

arkadaşım yeni evlendi ve şu aşamada araba alabilecek gücü yok. ancak yıllık bir araç kiralama işine girmek istiyor. bu konuda kim iyidir, neresi uygundur ve burada ne şekilde güzellikler yapılabilir. sevgili arkadaşlarımız aydınlatırsa sevinirim.


lokasyon: eskişehir

 
Bu sene o iş biraz sıkıntılı. Kurdaki aşırı hareketlenmeden dolayı bu yaz bir sürü uzun dönem araç kiralama şirketi battı. Yolda polis milleti durdurup altından kiralık aracı aldı hatta hacizli diye. Batmayanlarda işini sağlama almak için fiyatları baya yüksek tutuyor.

**Bir çok filo kiralama şirketi araçları Euro üzerinden kredisi ile almıştı. Ancak uzun dönem kiralama esnasında Euro kurunu sabitledikleri için ciddi zarara girdiler.
  • talasas  (23.11.18 11:08:39) 
Kiralama fiyatlari uçtu. Bu sonbahardan itibaren şirkette, kiralama yerine satin alma yoluna gittik.


  • nhtzmc  (23.11.18 13:30:43) 
kimse 6 aydan uzun süreli araç vermiyor. fiyatlar da ortalamanın baya üzerinde.


  • mutlu yillar sana  (23.11.18 16:35:04 ~ 16:35:19) 
eskişehir dediğin bir ucundan bir ucuna taksi ile 30 tl zaten, ayrıca dünyanın en dar yollarına sahip ara sokaklar, park yeri sıkıntı merkezde iseniz. bence saçma.


  • elorelia  (23.11.18 16:41:23) 
kiralık araca yıllık kira bedeli en kötü 20 bin lira tutacaktır. kendisine önerim bu rakamlara biraz eski de olsa kendi aracını satın alması olur. hyundai getz yeni evli bi çifti bence kaldırır düşük kmlilerinin fiyatları da 35 civarlarında. yaklaşık 2-3 sene içerisinde aracın borcunu kapatırlar ve ardından ellerinde birikimleri olur.


  • johnnie w lker  (23.11.18 17:18:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.