[]

Android TV BOX tavsiye edebilir misiniz? Kullanan var mı?

Yurt içi alınacak, Xiaomi haricinde tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?




 
mi box 3 kullanan birisi olarak bazılarında kronik sorun olduğunu söyleyebilirim. ben annemlere netflix izletebilmek için aldım.

elimden 3 mibox geçti.

birinde wifi sorunlu idi, kopup duruyordu, ama netflix sorunsuzdu.

öbüründe ise wifi sorunsuzdu, ama bir kaç saat netflix kullanımı sonrası cihaz netflixte hata vermeye başladı.

üçüncü cihaz ile 1 senedir sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

bayağı cihazda netflixte bir sorun var bilginiz olsun. yazılımsal değil donanımsal sanırım, ramlerinde sorun olabileceğinden bahsediliyor.

onun dışında performansı da çok harika denemez. takılan bir arayüzü var bence, kendi tvmin akıllı özelliklerinden miboxa geçince ne kadar yavaş olduğunu fark ediyorum istemsizcesine.

fakat android tv iyi bir işletim sistemi, oturup film açılacak ise bu işi iyi yapıyor. fakat iyi bir görüntü kalitesi hız beklenmemeli.

android tvboxlarda en iyi cihaz bence nvidia shield tv. onun fiyatı ise 150 dolar. 150 dolara kampanya denk geliyor ise xbox one s alınabiliyor, o yüzden gereksiz pahalı.
  • anneterligi  (23.11.18 13:08:24 ~ 13:10:06) 
Para mohom degil sorunsuz olsun dersen Chromecast.


  • bos gezenin bos ustasi  (23.11.18 14:13:40) 
Chorome Cast Sadece görüntü aktarıyor diye biliyorum? Android Box değil sanırım o? Yanılıyor muyum?


  • birşeylersoracağım  (23.11.18 16:06:03) 
Evet doğru da zaten Android cihazın var diye kabul ederek yazdım. Dandirik bir tablet bile iş görecektir.


  • bos gezenin bos ustasi  (23.11.18 23:39:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.