[]

Baş ağrıtan yazici arama süreci

Eşimle bir turlu karar veremedik.Öğretmeniz ve evimize yazici almak istiyoruz.Sinavlar icin ornek nüsha falan almak istiyoruz ama en büyük sorunumuz kartuslu olanlar kurudugu icin basimiz agridi daha once.Bu yuzden sanirim lazer yazici almak.istiyoruz.
Tavsiyeniz var mi?



 
biraz daha işinizi kolaylaştırayım.

eskiden hp laserjet p1102w vardı. hızlı, temiz, hem de wifi özellikli. bilgisayara bağlamanadan da çalışıyor. evde arasıra, ofiste de yoğun olarak kullanıyorum, daha tık demedi. muadil toneri de 30 lira.

bu model piyasadan kalkmış, yerine hp laserjet pro m102w gelmiş (sonraki w'ye dikkat. w olursa wifi özellikli oluyor. bir de m102a var, onda wifi yok. wifi istemem, zaten kabloyla bağliycam derseniz ona da bakabilirsiniz.)

urun.n11.com

kullanmadım ama eğer 1102 modeli kadar iyiyse tavsiye ederim.
  • kibritsuyu  (23.11.18 01:35:22 ~ 01:36:42) 
hplaserjet 1018 var bizde. Daha fazla olmadiysa 5 -6 yil oldu herhalde alali. Wi-fi ozelligi falan cok gerekli seyler degil kanimca. O yuzden ucuza denk gerirelmi derseniz ikinci el eski bulursaniz da oalbilir sanki.


  • kakalamar  (23.11.18 03:48:52) 
hp laserjet 1018 de yukarıda bahsettiğim 1102'nin selefi. dede yani. bu hp bir yerini azıcık değiştirip o modeli piyasadan kaldırıp yeni model numarası ile tekrar sürüyor. yani 1018 - 1102 ve şu anda piyasada olan 102 birbirinin yerine piyasaya çıkan yazıcılar.

wifi özelliğini de açıklayayım, siz karar verin sizin için gerekli olup olmadığına.

biz evde iki adet laptop kullanıyoruz. ama bir tane çalışma odamız var, orası da eşimin odası (kendisi de öğretmendir). yazıcı da orada. ben salon masasında çalışıyorum. eşim için sorun yok. kabloyu takar çıktı alır. ama o yazıcıyı ben çok daha fazla kullanıyorum. o yüzden her seferinde bilgisayarı kucaklayıp içeri odada eşimin işlerini yaymış olduğu masaya sığışıp kablo takarak çıktı alamam. benim için olmazsa olmaz bir özellik. 15 metre öteden yazdır diyorum yazdırıyor, gidip alıyorum (ya da oğlan hastası zaten, aletin sesini duyunca gidip getiriyor, bi de çocuk yaparsanız gidip çıktıyı alma derdi de yok hehe). telefonlara da tanımlı. bilgisayarların ikisi de yokken gelen maili yazdırmak gerektiğinde falan işe yarıyor. (itiraf edeyim, bu pek sık olan bir şey değil).

ama bilgisayar sabit, yazıcı sabit, çalıştığınız yer de yazıcının yanında ise hiç gereği yok. takar kabloyu kullanırsınız, öyle durumda wifi özelliğine boşa para vermeyin.
  • kibritsuyu  (23.11.18 08:21:52 ~ 08:26:35) 
@Binder dantet e sorun. Onun ailesinin yazıcı fabrikası vardı. Lazer yazıcı ama.


  • Tears of Devil  (23.11.18 10:23:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.