[]

Trendyol bindirimi

Gaza geldim bir iki bişey aldım buradan. Şimdi Hepsiburada’ya baktım daha ucuz.
Ayaküstü tokatladılar valla:) sizde düştünüz mü ağlarına ?



 
ben baktım da pek alacak bir şey bulamadım.

bu arada fiyatlar arasında ciddi farklar varsa iptal/iade edin ucuz yerden sipariş verin bu devirde köylü kurnazlıklarına göz açtırmayın.
  • Ufuk  (23.11.18 01:16:45) 
yok ben özellikle hepsiburadayı takip ettim.

normal fiyatı 206 lira olan ürün 3 gün önce 266 lira oldu, 12 den önce baktım 216 liraya inmişti. şu an site yoğunluğundan giremedim.

birde ücretsiz kargo limitini 50tlden 150 ye çekmişler sözlükte okudum.

hemen teslim aynı gün kargo yazan ürünleri de alışverişi tamamlayınca 1 aralıkta teslim edilecek falan yazmışlar.

işleri güçleri üçkağıt.
  • killerbee  (23.11.18 01:21:25 ~ 01:22:04) 
ben de trendyol'da uygun bir şey buldum. Hatta fiyat karşılaştırması yaparken e-bebek'e de baktım ve trendyol 200 tl uygundu. Trendyol'dan siparişi verdim, dün merak ettim e-Bebek'e bir daha bakayım dedim. Ne göreyim, adamlar trendyol'dan daha da düşük yapmışlar fiyatı :) Trendyol'u iptal ettim, e-bebek'ten satın aldım


  • silah taciri  (23.11.18 10:22:17) 
@ufuk
Siparişler iptal. Bundan sonra trendyolu kullanacağımı sanmıyorum

  • sylow  (23.11.18 10:35:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.