[]

community - park and recreation, hangisine başlamalıyım ?

himym ve friends'i severek izledim. Şimdi yeni bir sitcom izlemek istiyorum. İkisinden birisine başlayacağım, hangisi olsun ? siz olsanız hangisine başlardınız, niçin ?




 
Community


  • baldan kaymak  (23.11.18 01:23:26) 
Park and Recreation'u izlemedim. Ama Community, HIMYM veya Friends'e hiç benzemez. Benzer bir şey hayal ediyorsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Çok daha absürt bir komedi mevcut.


  • hitokiri kenshin  (23.11.18 02:31:34) 
İki dizi de ilk 2-3 sezondan sonra çok bayıyor ama ben Ron Swanson nedeniyle Parks and Recreation diyorum. İsterseniz başlamadan önce YouTube'dan birkaç Swanson videosuna bakın. Severseniz başlarsınız.


  • bruce mclaren  (23.11.18 03:15:03) 
populer kultur gondermeleri seviyorsan ozellikle film dizi dunyasina dair community net


  • isvicre rakisi  (23.11.18 04:14:51) 
daha once arkadaslarin da degindigi gibi

himym, friends gibi istiyorsaniz parks and recreation izleyin. ama biraz sabredin. ben bir iki kere basladim begenmedim biraktim. fakat inat edince aslinda gayet eglenceli guzel bir dizi.

community ise baska bir mizah. benzetmek gerekirse biraz daha scrubs'a benziyor. cok da guzel bir dizi.
  • tanaka  (23.11.18 07:36:46) 
p&r'ın ilk sezonu biraz zayıf. ilk sezona sabredebilirseniz ikinci sezondan sonra açılıyor. community ise güçlü başlıyor 4. sezondan sonra zayıflasa da gücünden çok bir şey kaybetmiyor.

ikisini de izleyin. ama ilk önce community izleyin bence.
  • inheritance  (23.11.18 09:25:49) 
community ama 4.sezonu direkt izlemeden atla


  • neverlose  (23.11.18 15:24:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.