[]

Kindle Paperwhite

Birkaç sorum olacak:

Geçen ay tanıtılan Paperwhite 4'ün fiyatı birkaç gün içinde düşer mi? şu anda 129 usd (700 tl). şöyle -20 usd düşer mi? ayrıca 32 gb versiyonu gereksiz masraf mı sizce?

Paperwhite 3 (7th gen) fiyatını sağlam düşürmüşler bugün. 119'dan 79'a (420 tl) düşmüş. sizce bunu almak daha mı mantıklı?

ocak ayında abd'den bir arkadaşım gelecek. bu sefer almak istiyorum.

 
PW3 kullanıyorum.

32 gb'a ihtiyacınız var mı ki? 32 GB 40.000 (kırk bin) civarı e-kitap yapar. Moğollardan kaçırmıyorsunuz ya :P?

Teknik farklarını yazarsanız daha sağlıklı bir yorumum olabileceğini düşünüyorum.
  • farabi  (22.11.18 22:44:21) 
@farabi valla pw4'te su geçirmezliğini ve ekran kalitesini öne çıkarmışlar sadece.

www.theverge.com

pw3 daha cazip geliyor ama amazon bu bi delilik yapıp yeni çıkardıkları ürünün fiyatını da düşürürler belki :)
  • efreet sultan  (22.11.18 22:50:55) 
Su geçirmezlik sandığınızdan daha önemli çünkü bu aygıt kapanmıyor (ancak uyku moduna geçiyor, her daim akım var). Ama diyelim bir kafedesiniz ve yağmur başladı içeri geçer okumaya devam edersiniz tabii. Yine de aldığım günden beri aklıma gelir ara sıra "şimdi yağmur yağda bozulur gider bu" diye.

Bir de ekran kalitesi pw3te de gayet iyi. Kaliteden yana sıkıntım olmadı. Başka farklarını da yazar ya da linklerseniz fikirlerimi yazarım. Iyi alışverişler.
  • farabi  (22.11.18 23:02:37) 
Paperwhite 4'ü geçen gün aldım, gerçekten güzel alet. Pw3'ten farkını özellikle ekranda fark ettim. Ama hıyar gibi ön siparişle 119 euroya almıştım, bu hafta 70 euro'ya kadar düştü amazon.de de. Onu da arkadaşıma aldık. Yani evet, düştü bu hafta. Yine düşer mi bilmem.


  • evrim halkasi  (23.11.18 00:08:02) 
Ki şu an amazon.de'yi kontrol ettim hala indirimli.


  • evrim halkasi  (23.11.18 00:09:29) 
Pw2 ve pw3 var bizde. İkisi arasinda hemen hemen hic fark yok.
Pw4 ün ekranı ve hafizayi gelistirmisler ama pw3 icin 79 cok iyi bence. Bu noktada sizin oncelikleriniz onemli. F/p urunu ariyorsaniz 79’a 3 alin. Yok efendim son cikan olsun biraz daha fazla para verebilirim koymaz diyorsan 4 al.

Ayrica 32gig hafiza bence cok abarti ve gereksiz.
  • battal gemalmaz  (23.11.18 00:21:59) 
bende 3 var, eşime haftabaşında amazon.de indirimden 4'ü aldık. bizce 3ün ekranı, tipi vs daha hoş. 4ü tablet gibi yapmışlar tamamen. görüntü kalitesi olarak bence çok bir fark yok ve 32 gb çok gereksiz masraf. alacaksanız da 8 gblık alın <3


  • the end of time  (23.11.18 04:23:33) 
15dk kadar once esim icin PW3 siparisi verdim ben 79 USD'ye. Amazon store'da PW4'u inceledim dun ama bana pek de 129 USD'lik bir urun gibi gelmedi. 70 EUR'a alabiliyorsaniz mantikli tabi su gecirmemesi bir kere ise yarasa bile cihazi kurtaracagi icin onemli.

Keske PW4'te Oasis'te ki gibi ileri geri button'lari olsaydi, o zaman gozu kapatip onu alin derdim
  • elon  (23.11.18 09:32:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.