[]

kulaklık tavsiyesi?

selam duyuru ahalisi.. kulak üstü veya içi fark etmez, 100 liraya kadar sağlam kulaklık arıyorum. daha once hiç kulak üstü kullanmadim, o yüzden kablolu ya da kablosuz önemli mi??




 
O fiyata zor. Sağlam olmaz, ses kaliteli olmaz. Kablosuz olursa zaten direkt leş.

Geçen gün AliExpressten
s.click.aliexpress.com

Bunu aldım. Bruce fiyatı iyi dedi. Beklerim dersen...

Bunun dışında müzil dinlemek için sennheiserın en kötü kulaklıklarından biri olan cx275s kullanıyorum. Ses kalitesi tatmin edici.
  • Delay Fuze  (22.11.18 18:54:30) 
trendyolda jbl'in kulaküstü kablolu kulaklığını gördüm. 119 liraydı sanırım ihtiyacım olsa alırdım, Jbl sonuçta.

edit: trendyolda kalmamış galiba, dediğim buydu
www.hepsiburada.com
  • sanquis  (22.11.18 18:54:56 ~ 19:00:51) 
20 dolar civarına alabileceğin en iyi kulaklık şudur. Bence bunu haricinde başka model düşünme bile.

www.aliexpress.com
  • synthetic a priori  (22.11.18 19:43:21) 
bu senenin başında aliexpressten rock zircon almıştm. 7 dolar falandı o zaman. baya memnunum. şiddetle tavsiye ederim. Bu arada bir hafta falan reddit, internetteki kulaklık inceleme siteleri falan araştırdım ve en çok tavsiye edileni aldım.


  • nundu  (22.11.18 21:24:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.