[]

Demonte dolabı kurmak için nelere ihtiyaç duyulur?

İnternetten aldığımız demonte şekilde gelecek dolabı birleştirmek için hangi araç gereçlere ihtiyaç olur. Aklıma sadece tornavida geliyor. başka bir şey gerekir mi?




 
Şarjlı matkap


  • rahip janick  (22.11.18 15:39:58) 
Ikea'da alyan gerekir o da zaten birlikte verilir yaninda.

Onun disinda tornavida haric bir seye pek gerek olmaz.
  • bos gezenin bos ustasi  (22.11.18 15:41:02) 
çekiç gerekebilir. bu arada büyük bir dolapsa kendiniz hiç uğraşmayın, parasını verin ustasına kurdurun.


  • inheritance  (22.11.18 15:45:57) 
Elin tornavida kullanmaya yatkın değilse konukomşudan bir şarjlı tornavida bulmanı tavsiye ederim. Çok zorlanırsın normal tornavidayla.


  • oguz altun  (22.11.18 16:05:41) 
şarjlı tornavida olmadan asla girişme 15dklik iş 2 saat sürüyor elinin içi de su toplar alışık değilse


  • apathetic  (22.11.18 16:08:47) 
şarjlı +1


  • teritori  (22.11.18 16:15:56) 
ben tornavida ve çekiçle hallettim hep, uzun sürdü evet ama elim su toplamadı


  • lcha  (22.11.18 16:31:20 ~ 16:31:55) 
alyan lazim. eger abuk sabuk bir yerden alinmis degilse delikler dogru duzgundur. bol bol alyan dondurursunuz, cok ugrastirmadan olur. belki kafasi plastik bir cekic gerekebilir. dolabin arkasina konulacak beyaz suntalemi dolaba civiyle cakmak gerekiyor olabilir. setin icinden civi de cikar ama bulunsun tabi, cok uzun olmayan ahsap civisi. bir de duct tape kullandim ben, iki suntalem parcasini diklemesine birbrine tutturmak icin.


  • jimicik  (22.11.18 16:51:09) 
alyan anahtarı genelde yanında gelir her evde olmadığından bunun yanında yıldız yada düz tornavida ve çekiç lazım olacaktır.


  • basond  (22.11.18 17:00:45) 
Çok büyük bir parça değilse şarjlı olmadan da hallolur, ikea ürünü değilse alyan lazım olmaz genelde hep yıldız sunta vidası ile yaparsınız.

Arkalığını çivilemek için çekiç lazım olacak ama yoksa ünyanın sonu değil, küçücük çivi eldeki bir pense ya da kurbağacıkla da çakılır ama uğraştırır tabi ki.
  • John Bloor  (22.11.18 17:34:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.