[]

sıradaki kart hangisi?

eksiup.com

bir bilim sitesinde sormuşlar da henüz cevabını vermemişler. herkesin soruyu kolay zannetiğini ve bir cevaba odaklandıklarıyla ilgili de bir not düşmüşler. herkes maça 10 demiş ama sizin aklınıza başka bir şey geliyor mu? nedeniyle lütfen.

not: benim aklımda farklı bir cevap var ama önce sizinkiler nedir?

 
Maça 10 diye bağırıyor.


  • apdulera  (22.11.18 02:07:56) 
eminim maça 10 dışında bir kart için de mantıklı açıklama getirirler ama bu soru, bu kadar bilgiyle cevabı maça 10 olması üzere tasarlanmış.

gidip sinek 3 falan derler doğru cevaba, bi şekilde bağlarlar da vay anasını müthişmiş dersin ama sen kuramazsın o bağıntıyı. çünkü hali hazırda kolay ve mantıklı bi bağı kurmuşken yenisine gerek yok ki.

yaratıcılık falan ölçüyodur sözde bu test.
  • reavelyn  (22.11.18 02:10:37) 
Maca 10 diycem ama. Bu sorulaeda bir bkluk oldugu icin kesin defildir


  • exlibris  (22.11.18 07:11:48) 
Sinek 4 de olabilir. Rakamli olan sari ve siyah iki seei bitiyor ve yeni aeeinin ilk karti sinek 4 olabilir


  • exlibris  (22.11.18 07:16:22) 
*siyah ve kirmizi yazmak istedim. Mobilin editinin olmamasi


  • exlibris  (22.11.18 07:17:25) 
"Bu düzene göre sıradaki ne olmalı" denirse maça 10.

Ama yok "sıradaki kart nedir" diye sorulursa 46 ihtimal var.

Elinize karışmış bir deste alın ve sırayla 6 adet kağıt açın, fotoğraftaki sıralamanın dizilme ihtimali var.

Ama 7. kartın ne olacağını kesin olarak kimse bilemez, 46 ihtimal var.
  • John Bloor  (22.11.18 08:34:37) 
kesin "kartların sıralı olması sonraki kartın da bu sıraya göre geleceği anlamına gelmez, o yüzden her kart gelebilir" gibi sikimsonik bir cevabı vardır.


  • sir gawain  (22.11.18 09:39:06) 
tam maça 10'lusu diyorsun. soru sahibi diyor ki "maça 10 diye bir kart bizde yoktu, kartlarda maça 4'lüsünden başlıyordu bu yüzden maça 4 ehe" al bide burdan yak.


  • Tears of Devil  (22.11.18 14:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.