[]

Hollywood’un Yahudi propagandası ve Almanya

Her yıl bir dolu film ve belgesel, 2-3 senede bir de dünya çapında ses getirecek yüksek bütçeli 2. dünya savaşı, Hitler ve Nazi temalı filmler çekiliyor.

Almanya uluslararası ölçekte bu yaftadan kurtulmak, bu şekilde anılmamak ve izlerini silmek isterken Hollywood’un ve dünyadaki Yahudi lobisinin sürekli bu tarz yaklaşım sergilemesi ve bu yapımların sürekli desteklenmesi Almanya’yı hiç rahatsız etmiyor mu?

Devlet, hükümet ya da halk nezdinde bu duruma bir tepkileri yok mu?

 
neden etsin? tam anlayamadım.
yahudi propagandası doğrudan tehdit barındırmayan bir ülkeyi neden rahatsız etsin.

  • jimjim  (21.11.18 22:38:36) 
valla ben olaya ''ortaya konulmuş bir ürün ve bu üründen nemalanan çevre'' olarak bakıyorum.

ww2 süper bir ürün, oyunundan tut belgeseline belgeselinden tut filmine müthiş bi product.

ve kimsenin penisinde değil ırkçılık falan. Devir ürünleştirme devri.
  • binder dandet  (21.11.18 23:05:29) 
Olan olmuş, ölen ölmüş artık izleri silinsin demek art niyetlilik asıl. Senin dedelerini de böyle katletseler bu kadar rahat bunları söyleyebilir miydin?

Bugünün Alman toplumuna nazi gözüyle bakanlar cahildir. Öte yandan faşizm asla unutulmaması gereken bir kara lekedir. Nitekim Avrupa'da aşırı sağın ve ırkçılığın yükseldiği şu zamanlarda daha da iyi hatırlanması gerekir geçmişte yaşananların.

Almanya'da ırkçı parti hiç olmadığı kadar yüksek oy aldı geçen seçimde.

İsveç'te 2 ay önce ırkçı parti yine %19 civarı oy aldı, tarihinin en yüksek oranı.

Unutulsun da bir daha olsun öyle mi?
  • bos gezenin bos ustasi  (21.11.18 23:06:20) 
En son wonder women'da vardi, almanin biri yazmisti yeter lan bari 1. Dunya savasini bize itelemeyin diye.

Bu tarz seyler ters tepiyor aslinda, 90larda bayagi film yaptilar da artik biraz ara vermeleri lazim.
Millet "good old days" yazip dalga geciyor, turk sayfalarinda da goruyorum.
  • acemi  (22.11.18 00:21:57) 
Bunu soylemek istemezdim ama Turkiye'de hatali anlatilarla, komplo teorileriyle, carpik kavramlar ve ahlaki bozukluklarla beyinlerinizi maalesef cok feci yikiyorlar. Normlarinin arasinda ultra milliyetcilik ve ultra devletcilik yerine ifade ozgurlugu ve orgutlenme ozgurlugu gibi kavramlar olunca bu sorular tamamen anlamsizlasiyor. Turkiye'nin de dahil oldugu Avrupa Insan Haklari Sozlesmesi'nde bu temel haklar yazar. Ne rahatsizligi bekliyorsun, film yapma mi diyecekler?


  • dunal  (22.11.18 00:35:24 ~ 00:37:47) 
herkesin bakış açısından detaylıca incelenmesinde bir sakınca görmüyorum. zaten özgün olmayan filmler tarih içinde elenip yok olacaklar. piyanist gibi schindler'in listesi gibi ya da hayat güzeldir gibi filmler yuz yıl sonrasına dahi kalacaklar.


  • bohr atom modeli  (22.11.18 00:50:55) 
Kimse değinmemiş, Almanya devleti Nazileri reddediyor sahiplenmiyor. “O dönem kendi içinde hatalı kararların alındığı ve yanlış işlerin yapıldığı bir dönemdir, Almanya ayrıdır, Naziler ayrıdır” tezini işliyorlar. Bu sebeple üzerlerine alınmıyorlar.


  • dougsampson  (22.11.18 01:20:23) 
mağduriyet, acı, gözyaşı her zaman prim yapar. uzaklarda arama, siyasi olarak birileri de prim yaptı geçmişte çektikleri acılardan(!)


  • silah taciri  (22.11.18 09:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.