[]

Gürcistan Ne Alaka?

merhaba

gürcistana 1 milyon kişi yerleşmiş. bu rakam biraz abartı değil mi?

eksiup.com

ne var gürcistanda?

 
huzur?


  • semenderr  (21.11.18 18:01:00) 
bu yerlesenler sayisi degil ki, o ulkeye gidenler sayisi. Turist vs. Vize yok Gurcistan'a, Batum'da kumar, ticaret isleri cok vs. Ondan sayi yuksek.


  • sen de başını alıp gitme ne olur  (21.11.18 18:04:23 ~ 18:23:12) 
bu yakın ülkelerde yerleşimin değişik alt sebepleri olabiliyor
bir kere askerlik yapmak istemediği için dandirik bir şirket kuran orada ikamet gösteren ve çok temiz/ayık işler de yapmayan abiler var. Gürcistanı bilmiyorum da periferimizdeki ülkelerde bunu yapan çok var- özellikle bulgaristan filan. adam o ülkede olmuyor genelde takılıyor sağda solda. tr'ye gelmedikçe 3 sene sonra askerliği dövizli yapabiliyor.
özellikle kürt kökenli abilerden bunu yapan çok gördüm. muhtemelen gürcistana gidenler de karadenizli abilerimizdir.
  • niye ama  (21.11.18 18:05:54) 
Gürcistana pasaportsuz bile gidilebiliyor sadece kimlikle ki bu listede normal turistik ziyaret listesi. Artvin, rize, trabzondaki emmilerimiz fındık ve çayın parasını nerede yiyor zannediyorsunuz? Maalesef insanlar sadece fuhuş için batuma gidip geliyor. Karadeniz illerinden çok yoğun bu yol


  • nundu  (21.11.18 18:49:17) 
batuma gezmek için bende turla gitmiştim.gördüğüm kadarıyla gidenlerin çoğu kumar ve fuhuş için gidiyor.azınlık bir kesimde gezmeye gidiyor.kimlikle girilmesi bu işide çok kollaylaştırıyor.


  • uykulu_fb  (21.11.18 19:06:26) 
düzenli olarak batuma giden birisi olarak şöyle örnek vereyim, tam 1 sene önce tiflis'e gittik.bir kafenin önüne geldiğimizde bizi gezdiren gürcü çocuk abi burası şehrin en pahalı mekanı girmeyelim dedi ben de dur fiyatlara bir bakıyım dedim.Türk Kahvesi tam olarak 6 liraydı.Türkiyede çay ocağından başka bu fiyata içemez iken fine dining restoranta girebiliyorsunuz yani Gürcistanda.o yüzden çok fazla talep var kumar fuhuş da cabası.


  • valkin rockefeller  (21.11.18 19:14:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.