[]

petek temizliği

peteklerimi temizlettim yakın zamanda, ama bazı peteklerde bölgesel olarak ısınmama problemi devam ediyor.

bu durumda yapmam gereken nelerdir fikri olan var mı? yanılmıyorsam peteği söküp o şekilde temizlemem gerekli. kendim yapabilir miyim acaba?


 
Radyatörün bazı bölgeleri temizlemeyle bile açılmadıysa değişim zamanı gelmiştir. Çok pahalı şeyler değiller.

Peteği söksen bile o bölgeyi nasıl açacaksın? Fazla basınç versen bir yerlerden patlak verir.

Çok büyük (pahalı) değilse değişimi bir düşünün.
  • John Bloor  (21.11.18 12:32:18) 
Petekler hava yapmış olabilir. Eğer öyleyse havası alınınca düzelir.

Ekleme: Bu da videosu

www.youtube.com

Bir ekleme daha yapayım. Videoda anlattığı kadar kolay olmayabilir. Tesisat eskiyse pürjör kireçten kaynamış açılmıyor olabilir, veya kapanmayabilir ve evi paslı su basabilir. El yatkınlığın yoksa bir tesisatçı çağırmanda fayda var. İlla ki yapacağım diyorsan kaloriferin yanmadığı bir zamanda yap. Haşlanabilirsin zira.
  • oguz altun  (21.11.18 13:07:24 ~ 13:24:15) 
kombiyi temizletmeyi de unutmayın. bu aletlerin ufak bir pislik musluğu var. onu temizleyince de çok fark etmişti benim peteklerimin durumu.


  • lisw  (21.11.18 16:40:24) 
en sondaki peteklerde mi peki bu ısınmama sorunu?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.11.18 16:42:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.