[]

Düdüklü tencere yemekleri tavsiyesi

Selamlar, bir düdüklü aldım. Mercimek çorbası, haşlama et ve yapabilirsem kuru fasulye yapmak var aklımda. Sizin yaptığınız neler var? Vaktiniz olursa kısa tarif de verebilirseniz süper olur. Teşekkürler.




 
Barbunya, nohut yemeği, humus-salata-pilav için haşlanmış nohut.
Enginar. www.nefisyemektarifleri.com Bu linkteki gibi ya da taze iç baklayla ya da tek başına pişirip peynirli cevizli mezeyle doldurunca çok güzel oluyor.

  • kobuzchu kiz  (21.11.18 12:08:35) 
pöç


  • ground  (21.11.18 12:54:07) 
barbunya, işkembe


  • kablelvuku  (21.11.18 12:55:08) 
enginar ve barbunya demeye gelmiştim ben de <3

ayrıca annem karnıbahar da yapar ama ben bir defa denedim yiyemedik attık :/
  • the end of time  (21.11.18 13:13:45) 
nerdeyse pilav makarna hariç her yemeği düdüklüde yapıyorum, allah razı olsun bulandan.

dün akşam kereviz yemeği yapmıştım. hazırlama pişirme toplam 20 dk. zeytinyağında 1 soğanı kavurup, küp küp doğradığınız kök kereviz (orta boy 4 kök vardı bende), patates (1 büyük) ve havucu (1 büyük) tencereye atın. Severseniz 2 portakalın suyunu (muhteşem olur) sevmezseniz 2 bardak suyu ekleyin. kerevizin yeşil yapraklarından doğrayıp ekleyin biraz da üzerine. biraz tuz. kapağını kapatın, kaynadıktan sonra 15 dkda lokum gibi oluyor.

bu mevsim için ayrıca;
ıspanak borani,
kış türlüsü,
zeytinyağlı pırasa

afiyet olsun
  • Kıllanıcı adı:  (21.11.18 13:39:39) 
benim duduklude makarna tarifim bile var, bir tek pilav denemedim ama o da guzel olur bence. nerdeyse tum yemekleri, (izgara yapmadigim ve firinlamadigim) etleri, corbalari her seyi duduklude yapiyorum canim duduklum. cok memnunum.

balkabagi corbasi ve sogan corbasi yapabilirsin, tavsiye ederim super oluyor. ikisi de tam bu mevsimin isi.
  • in vino veritas  (21.11.18 13:58:08) 
hemen tüm yemekleri yaparım düdüklüde. diğer türlü çok tüp gidiyor. hemence yımışacık yapıp veriyor eline. kim bulduysa Allah razı olsun. yemekleri de yazayım: kuru fasulye, nohut, sulu köfte, pırasa, kabak, patates, mantar sote...


  • for day to break  (21.11.18 14:31:27 ~ 14:32:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.