[]

İş hakkında

Diyelim ki iyi para kazandığınız ama geleceği belli olmayan yani 3-5 sene sonra işten çıksan etsen ne olacağı belli olmayan bir işiniz var, riskli ama parası iyi,
Birde neredeyse yarısını kiraya vereceğiniz bir maaşınız ama artık bir konuda tecrübelenmeye başlayacağınız bir iş var,
Siz olsanız ilkini bırakıp ikinciye geçer miydiniz yaş 25-26-27 lerdeyken?

Ekonomik durumunuz ise berbat da değil iyi de değil, ortalama bir araba birde düğüne gidecek bir paranız var farzedin:)

 
İyi para kazandığım ama geleceği belirsiz bir işi, parası düşük geleceği parlak başka bir iş için bıraktım 25 yaşında.

Şu an bu işte de geleceğimi göremiyorum.

Bende de ortanın altı bir araba, bedelli borcu ve planlı bir düğün borcu var. Bazen keşke ilk işte kalsaydım diyorum, maddiyat için sırf. Sonra da ama yarın bir gün işsiz kalma korkusu ile yaşayamazdım diyorum.

Ben bu soruya niye cevap verdim ya, bende bi sonuç yokmuş ki.
  • kablelvuku  (21.11.18 10:05:35) 
diğer işte 10 yılda kazandığın parayı yüksek gelirli işte 5 senede kazanıyorsan, 5 sene hiç bir şey yapmasan bile toplam gelirin aynı olur. hayalim düşük gelirli işi yapmak değilse, her türlü yüksek geliri seçerdim.


  • re noreno  (21.11.18 10:14:38) 
şu an değiştirebiliyorsan değiştir ilerde yaş olarak dezavantajlı hemde deneyimsiz olacaksın ve değiştirme şansın olmayacak. şuan değiştirirdim.


  • eja  (21.11.18 10:16:48) 
ayni seyi yaptim hemen hemen ayni yaslarda. sikayetci degilim de, kurumsal sirketteki elit insan profilini ozluyorum zaman zaman. onun disinda bi derdim yok gayet de memnunum. ulke su sartlardayken nereye gidersen git bu ulkede oldugun surece gelecegin belirsiz. o yuzden ben alacagim paraya baktim, yine olsa yine yapardim.


  • in vino veritas  (21.11.18 12:13:24) 
Para biriktirebilen bi insansan 2


  • Delay Fuze  (21.11.18 13:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.