[]

uçakla bebek koltuğu

merhaba,

yakında almanya'ya gideceğim ve gelirken orada daha uygun fiyatlı olan bebek oto koltuğu almak istiyorum.

mağazadan havalimanına kadar götürmesi kolay.
ancak bagaj olarak teslim edince uçak kargosunda zarar görebilir diye endişeliyim.
bu konuda fikri önerisi olan var mı?

teşekkürler

 
bildigim kadari ile o tur ozel kargoya dikkat ediyorlar.

ucag bebek ile binenlerden bu tur koltuklar son dakikada ucagin yaninda toplanip kargo bolumunde ayri yukleniyor. Check in sirasinda sorarsaniz belki boyle bir seye izin verebilirler sizde de.
  • parcxerox  (21.11.18 05:03:02) 
bebek de yanınızda olacaksa, tam uçağa girerken teslim ediyorsunuz. birkaç defa teslim ettim, bir sıkıntı olmadı. ama bebek yanınızda yokken izin verirler mi, emin değilim.

diğer yandan da zaten bebek koltukları (oto koltuğu, ana kucağı vb.) zaten bebeği darbeye karşı korumak üzere tasarlanmış şeyler. normal bagaj olarak da verseniz başına bir şey geleceğini sanmam.
  • babilbaligi  (21.11.18 09:03:45) 
Orjinal kutusunda zarar göreceğini sanmam, yüzlercesi üstüste bu şekilde mağazalara/ülkelere/illere gönderiliyor.

Siz yine de bagajınızı ve girişinizi en son yapın, bagajınız ve koltuk en son yani en üstte olsun.
  • John Bloor  (21.11.18 09:17:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.