[]

Tütün Öğütücü

Merhaba. Bursa'da tütün öğütücü almam gerek. hediye olacağı için bugün almam gerek. O yüzden de internetten sipariş veremem. Ekteki resimler örnek. Nereden bulabilirim?




 
Ahmetpaşa Mahallesi, Fevzi Çakmak Cd., 16050 Merkez/Osmangazi/BURSA

Bu adreste kıyafetleri laciverde çalan mavili arkadaşlar var. Onlara bu niyetinizi anlatın, yardımcı olurlar. Çok memnun kalmıştım ben İzmir şubelerinden.
  • farabi  (20.11.18 09:48:27) 
şu kuru kafalıdan var bende aliexpressten almıştım:)) letgoya bak bence bulunuyor.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (20.11.18 09:50:07) 
@farabi, verdiğiniz adres koca bir sokak sanırım, daha spesifik olma imkanınız var mı?

@yazar, letgo aklıma geldi ama oradaki arama opsiyonu aşırık siktiriboktan olduğu için sonuç alamadım :(
  • winston  (20.11.18 10:02:01) 
arkadastobacco.com da var


  • buseduz  (20.11.18 10:09:47) 
Durun adresi linkleyeyim :D www.google.com.tr


  • farabi  (20.11.18 11:03:57) 
gorukleye git, orda bitane is hani var, yuzunu petrol ofisine dondugunde sag tarafa dogru kaliyor. onun alt katinda tutunculer var, orada "tutun ogutucu" alabilirsin.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (20.11.18 15:50:54 ~ 15:51:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.