[]

Milano İçin Tavsiyeler

Neler yapmalı? Neler yapmamalı? 3 gün falan vaktim var. Trenle gidilebilecek civar kent önerileri de olur.

Teşekkürler.


 
Trenle gidilecek yer olarak como gölünden daha iyi bir alternatif yok:)
Navigli bölgesini gezin. İzu’da yemek yiyin.

  • suicides underground  (20.11.18 02:26:44) 
opera'ya gidin ve duomo elbette.


  • kakalamar  (20.11.18 03:31:59) 
milano çok güzel bir şehir ancak etkinlik müze anlamında diğer italyan şehirlerine göre daha az müze vs var. sempione parkı var güzel. navigli bölgesi güzel. alışveriş merkezleri gezilebilinir.


  • mikahakkinen  (20.11.18 08:37:38) 
Venedik hızlı trenle 2 küsür saat mesafede kesin gidin, milanoda yapılacak çok bir şey görememiştim. 3 gün milano için aşırı fazla.


  • kraldan cok kralci  (20.11.18 10:06:01) 
adeta bir acik hava muzesi olan heykelli mezarliga gidin. Cimitero Monumentale di Milano aratip fotograflarina bakarsaniz fikir edinirsiniz.


  • crown  (20.11.18 10:36:08) 
Bölge olarak;
duomo merkez
navigli
brera
isola
monte napoleone
castello-parco sempione
colonne di san lorenzo

müze-sergi vs olarak;
fondazione prada
triennale
pinacoteca di brera
cenacolo - s. maria delle grazie (leonardo da vinci son yemek freski)
leonardo da vinci museo nazioneale di scienza e tecnologia di milano
museo del novecento
palazzo reale
opera
katedral-kilise
Duomo di milano
Chiesa di San Bernardino alle Ossa
Basilica di Sant'Ambrogio

bunlar sadece şu an ilk aklıma gelip de yazdıklarım, diğer italyan şehirlerine göre daha az müze ve etkinlik var diyenler olmuş garip. milano bu konuda başı çeker ama bilip bulup gezmek gerekir.

1 gün veronaya ayrılabilir keza 1 gün için venedike gitseniz çok bir şey anlamayacaksınız. vicenza da yakın gidip görülebilir hatta verona'dan bence çok daha iyi, palladio nun villaları yapıları vs gezilip tozulabilir.

araştırın, 3 gün milano'da dolu dolu geçebilir. (dolu dolu kısmı biraz paraya da bakıyor tabi)
  • nwnd  (20.11.18 15:34:22) 
nwnd +1, hem yorumuna hem önerilerine.
1 gün verona ile beraber kalan 2 günde milano gayet güzel gezilir. brera'da sokaklarda gezip göze hoş gelen mekanlara oturup "yerel" hissedebiliyorsun kendini. ayrıca mezarlık +1

eminim görmüşsündür ama luini'de panzerotti ye. domates ve ham'li olanı için şu anda kendime jilet atabilirdim.
duomo'ya çıkan yolların birinde bir patates kızartmacı var, amsterdam olması lazım adının; onun çekiciliğine kanıp alma, hiç güzel değil patatesi.
  • Bruce  (20.11.18 15:49:44 ~ 15:55:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.