[]

Çok kırığım duyuru

Öyle kırgınım öyle kırgınım ki, keşke böyle kötü insanların yaşadığı bir dünyaya hiç gelmemiş olsaydım. Bir insanı paramparça etmek böylesine kolaymış. Nasıl baş edeceğin ?




 
edebiyat veya muzikle


  • acetaminophen  (20.11.18 00:20:26) 
@cesario aslında duyuruyu yazdıktan sonra aklıma geldi, haklısın buralarda olabilirler :(


  • turuncu tonlarda  (20.11.18 00:25:19) 
sizi kıracak gücü vermeyin. zaman zaman hepimizin beklentileri fazla kalabiliyor. kangrenliyse kendinize gerekli dersi çıkarıp kesip atın, gitsin. geçecek.


  • bir garip melek  (20.11.18 00:28:10) 
Kiyamam lan.

Bir taylan olarak basini omzuma koymana izin veriyorum :')

Saka saka ne halin varsa gor..
  • bir3iki7  (20.11.18 00:31:02) 
umudunu yitirme. onu kaybettiğinde geride bir şey kalmıyor.


  • su aygırı  (20.11.18 00:37:36) 
Masum bir bebekten nasıl zalim ve vicdansız insanlar çıkıyor ?
Gerçekten hayret ediyorum. Çok kötü insanlar var.

  • alicandan  (20.11.18 00:40:06) 
İnsanların sizi kırabileceği kadar hassas olmayın,

Kimseye tam güvenmeyein,

Kimseye tam teslim olmayın,

Kimseye tam inanmayın,

Kimseyi tam sevmeyin.

Evet kimseyi.
  • John Bloor  (20.11.18 08:35:00) 
Boyle durumlarda aklima hep bu sarki ve meshur klibi geliyor.
youtu.be

Aglama yani
  • acemi  (20.11.18 09:33:22) 
Üf ben de çok kırgınım ya, sabah uyanıp bir sürü kişiyle kafamda kavga ediyorum, akşam uyuyana kadar bitmiyor kavgalarım, ağlamalı zırlamalı bir de. Paranız varsa terapiye gidin, ben içip içip erken uyumaya çalışıyorum mesela.


  • whoosie  (20.11.18 10:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.