[]

çamaşır makinesi gider borusu sorusu

merhaba. çamaşır makinesi ve lavabom yan yana hatta dip dibeler.
yeşille işaretlediğim boru lavabonun borusu. kırmızıyla işaretlediğim boru çamaşır makinesinin borusu aşağı inip makinenin arkasına kıvırılıyor ama ucu boşta. makine çalışırken baya bütün suyu ordan dışarı veriyor. maviyle işaretlenen yere mi sokmak lazım bunu? daha önce orda mıydı hiç de dikkat etmedim. ordan çıkmış olsa bile arkaya öyle kıvrılması biraz zor gibi geldi bana. yani mavili yanlış bi yerse daha kötü sonuçlarla karşılaşmıyım. ya da makineyi öne çekip arkasında bu boruyu sokabileceğim bi yer var mı diye bakacağım ki yer dar uğraşmak istemiyorum. anlamışsınızdır sanırım, pek anlamam bu işlerden. sokayım mı o maviyle işaretli deliğe? şimdiki yıkama bitti, bi dahaki sefere bakacağım artık yapacağım şeyin sonucuna.

eksiup.com

 
maviye sokman lazım zaten o yüzden orayı çoklamışlar ya çamaşır makinası gider borusu takılsın diye.

çamaşır makinalarının içinde sintine pompası vardır, kirli suyu o pompayla atar, o pompa da basınçlı çalışır. bu yüzden makinanın altına kaçması normal.
  • killerbee  (19.11.18 22:33:21 ~ 22:34:21) 
Hortumu boruya sokarsan sorun yaşaman olası yalnız. Hortumu lavaboya sarkıtan plastik parçası olması lazım ucunda.

Veya o hortumu o boruya kitleyecek bir ek olması lazım.
  • bos gezenin bos ustasi  (19.11.18 23:21:23) 
Kırmızı işaretli hortumu mavi boruya sokacaksın, iki karış kadar soksan yeter.Tekrar geri düşecek gibi bol durursa eğer yeni bir adaptör conta al nalburdan, mavi borunun içindeki elastik parçanın adı adaptör conta. Yenisini alıp taktığında çam.mak. borusunu daha sıkı tutar.

Yanlız yeşil işaretli lavabo sifonunun girdiği dirsek ağaşı dönmüş sanki, onu biraz yukarı dğru çevirin, geriye su kaçırabilir lavaboya su akarken.
  • John Bloor  (20.11.18 08:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.