[]

Oda ısıtması

Arkadaşlar 25 m2 bir odayı en iyi nasıl isitabiliriz? Ufo işe yarar mı? Evetse nasıl bişey alalım? Değilse ne yapalım?




 
biz geçtiğimiz iki gece, 25m²'den daha büyük bir salonda hani şu kalorifer peteğine benzeyen ısıtıcılar var ya, onunla ısındık.

ben odanın genelinin ısıtılması gereken durumlarda ufo gibi sadece geldiği yeri ısıtan ısıtıcılardansa tamamiyle ısınan materyallerin daha verimli olduğunu düşünüyorum.

ayrıca bizim kullandığımız ısıtıcıda ufak bir de fan vardı. gayet iyiydi.
  • baharat  (19.11.18 15:55:51) 
Ufo odayı değil karışında nereye bakıyorsa o kısmı ısıtır. Vigo ısıtıcılar var ama 25 metrekare oda büyük ve sağlam elektrik faturası gelir. Yine de klima alamayacaksan vigo ısıtıcılar düşünülebilir.


  • alicandan  (19.11.18 16:15:15 ~ 16:15:37) 
en iyi klima ısıtır. yüksek wattlı fanlarda ısıtır ama çok elektrik çeker.


  • mikahakkinen  (19.11.18 16:25:48) 
Klima kadar les bir isinma yontemi yok onermem. Ufo da begenmiyorum. Ben eski tip elektrikli soba(rezistansli) veya fanli soba kullanirdim.


  • bos gezenin bos ustasi  (19.11.18 16:33:34) 
ufo tarzı ışıkla ısıttığını iddia edenler ısıtmıyor. ışığı gören tarafınız yanarken ışığı görmeyen yerleriniz donuyor

yağlı radyatörleri hiç denemedim bir şey diyemeyecem ancak fanlı ısıtıcılar müthiş ısıtıyor. termostatı da var, istediğiniz sıcaklığa gelince otomatik duruyor, düşünce otomatik çalışıyor. odayı gerçekten ısıtıyor bu meretler.

piyasa fiyatı en düşüğü 100 liranın biraz üzerinde bu meretler. bu sabah tekzende 100 küsürattan 60 küsürata düşen bir model gördüm. alacaksanız aklınızda olsun, çok iyi fiyat
  • yemrem  (19.11.18 16:58:09) 
konvektörlü ısıtıcı o odayı fırın gibi yapar. en az elektriği de muhtemelen o yakar.


  • babilbaligi  (19.11.18 17:06:15) 
www.koctas.com.tr

bundan kullanan tanıdığım var. çok memnunlar.
  • MtKrt  (19.11.18 17:06:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.