[]

Hilal için Gökhan Özen'e mutlaka ulaşmamız lazım

Herkese merhaba,
Daha önceden Hilal için Gökhan Özen'e ulaşmıştık ve sesimizi duyurup Gökhan Özen'in ona video çekmesini sağlamıştık. O videoda Gökhan Özen, Hilal'le görüşmeye söz vermişti ama bunu hiç yapamadık tabii ki.
O günden bu güne çok şey değişti.
Hilal'in hem bir kolunun tamamı hem de bir bacağının dizden aşağısı ampüte oldu cilt kanseri nedeniyle. Toplamda 3 kez ameliyat oldu.
Şimdi cilt kanseri çok daha saldırgan bir hal alıp akciğerine de sıçradı ve kemoterapi alacak.
Hilal şu an hiç olmadığı kadar mutsuz ve umutsuz bir durumda, ne kadar zamanımız kaldı ve bizi ne bekliyor bilmiyoruz. Ama ben Hilal bir kez olsun Gökhan Özen'i görsün istiyorum.
Eski duyuruyu aşağıda gönderiyorum tekrar (video için açtığım), o zaman duyurunun gücü sayesinde ulaşmıştık Gökhan Özen'e şimdi tekrar ulaşmamız gerekiyor. (git: 1074958)

Modlardan ricam; nolur duyuru bir süre üstte kalsın. Minicik bir ihtimal bile olsa ben bu ihtimali sonuna kadar zorlamak istiyorum.

 
Ekşi Sözlük'e entry girdim. Umarım birileri görür de, istediğiniz buluşma gerçekleşir. Çok geçmiş olsun.
(bkz: #83482085)

  • agluna  (19.11.18 15:17:47 ~ 15:29:41) 
twitter ve instagram'ı oldukça aktif kullanıyor görünüyor, buralardan ulaşamıyor musunuz?


  • kenarortay  (20.11.18 12:21:31) 
@kenarortay, maalesef cevap vermiyor hatta görmüyor bile. çünkü açıp okusa olumlu/olumsuz bir cevap vereceğini düşünüyorum muhtemelen giden onlarca mesaj arasında arada kaynıyor.

info@hanmedya.com.tr'ye mail attım.
başka ünlülere de dm atıyorum ama cevap alamadım henüz kimseden.
  • matilda  (20.11.18 13:41:32) 
instagram'da filan bir video cekip koysaniz, repost sayesinde kisa surede en azindan ona ulasabilecek birine ulasir video? mesajla daha zor, sosyal medyada repost/retweet filan neyse artik daha rahat ilerliyor sanirim.


  • kassiopeia  (21.11.18 13:10:52) 
'Bir dilek tut' derneğiyle iletişime geçerseniz belki onların katkısı dokunabilir. Kendi çabalarınızla ulaşmaya da devam etmek gerek tabi


  • havadakarada  (21.11.18 23:57:13) 
Yurtdışında yaşıyor bildiğim kadarıyla. Hatta Türkiye'ye küsüp gittiğini hatırlıyorum hayal meyal ki twitter'ında son yazdıklarından birine baktığımızda türk müzik firmalarına tekrar küsüp, onlarla çalışmama kararı almış.

Bunlar işi zorlaştırıyor gibi gözükse de aslında işin güzel tarafı olacaktır. Çünkü gelirse harbi delikanlılık yapmış olacak.
  • onemoremile  (22.11.18 08:19:11) 
@onemoremile evet yurt dışında olduğunun ben de farkındayım ama bildiğim kadarıyla eşinden ayrıldı ve çocukları İstanbul'da. Onları görmeye geliyor arada o arada da Hilal'i görebilir bi yarım saat herhalde. Ayağına gelsin istemiyoruz zaten biz de götürürüz Hilal'i ona..


  • matilda  (22.11.18 11:15:23) 
İlk İstanbul ziyaretinde görüşecektir ben inanıyorum.


  • onemoremile  (22.11.18 11:27:14) 
Ya çok popüler biri de degil ki gokhan özen, onlarca mesajin arasinda görmüyodur dediniz de gokhan ozene kim mesaj atcak yıl olmuş 2018. Twitterda hashtag açin, sözlüğe yazın bi de leyladan sonra dernegi var onunla da iletisime geçebilirsiniz. Hani tarkan falan olsa zor derim de Gökhan Özen ünlü bile sayilmaz şu zamanda, ego falan yapmaz yani gelir bence


  • nundu  (22.11.18 22:16:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.