[]

Gece plağı saklama koşulları?

Günaydınlar, iyi haftalar!

Gece plağı verildi geçen hafta, ben bunu çıkarıp şöyle bi yıkayıp kenara koyuyorum, gece takmadan önce de yine yıkayıp ağzıma koyuyorum da bütün gece ağzımda olan bir şey için çok da steril gelmedi.

Bu zımbırtının sıcağa karşı duyarlılığı nedir? Kaynar suya batırsam çıkarsam erir mi? Diğer türlü tuzlu suda, ne bileyim sirkeli suda vs. mi durması gerekir?

Siz nasıl muhafaza ediyorsunuz? Teşekkürler

 
Ben diş fırçasıyla fırçalıyorum temizlemek için. Kutusu var, onu da ara sıra sabunla yıkayıp kurulayıp kullanıyorum.
Sıcak suya dayanıklı gibi gelmiyorlar bana

  • çılgındünya  (19.11.18 08:52:26) 
Ben de kutusunda saklıyorum. Sıvı sabunla yıkamak yeterli demişti hekimim.


  • auroraaurora  (19.11.18 09:15:44) 
Dis macunu degil sabun kullanmak gerekiyor ama cok sicak su iyi fikir degil. Bir de kutusu olursa iyi olur


  • red g  (19.11.18 09:46:09) 
eczaneden bundan al
urun.n11.com

sonra bundan da al
urun.n11.com

belli araliklarla temizlersin
  • exlibris  (19.11.18 12:37:09) 
ben arada coregaya atiyorum gun icinde.


  • 65 derece  (19.11.18 18:14:36) 
sıcak su olmaz kesinlikle. eczaneden bir protez fırçası alın, ılık su altında sabunla fırçalayın. corega'da kullanabilrsiniz bekletmek için. tuzlu su vs. bırakmayın.


  • neverlose  (19.11.18 22:22:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.