[]

Big data ve veri analitigi icin

Devlet okullarında yüksek lisans varmı

Kurs olarak itununkini düşünüyorum siz ne dersiniz

Bir de nette bir site vardı data ile alakalı yabancı site 300 dolara r pyhton öğretiyordu hatırlayamadım yardımcı olabilecek varmı

Ya da bu iş için ne tavsiye edersiniz

Raporlama uzmanıyim

Tesekkurler

 
boğaziçinde bir program vardı. ama tam hatırlamıyorum. boğaziçine bir bakın.


  • fosforlu cevriye  (18.11.18 23:06:49) 
300 dolares çok, kimse kusura bakmasın. 300 istemesi için hocaların birebir evde ders anlatması lazım rakiplerinin fiyatlarını -hatta ücretsiz yığınla kaynağı- düşününce.


  • denek hayatım  (18.11.18 23:37:05 ~ 19.11.18 16:59:35) 
@denek hayatım 300 dolar yıllık siteye uyelik


  • seyyar satıcı  (18.11.18 23:43:47) 
internette ucretsiz bir suru kaynak bulabilirsin. bilgisayar ile ilgili herhangi bir konuda o kadar para verilmesinin hicbir mantigini goremiyorum. en kotu udemy yada coursera'da cok daha uyguna big data ve data analysis kurslarini bulabilirsin.


  • crucio  (19.11.18 00:15:14) 
İTÜ kursunda sadece kodlama yok ama iodlamadan daha önemlisi bu iş için kullanılacak modellemeleri

Mesela finans analitigi denmiş
Müşteri yönetimi analitigi denmiş
Kodlama sadece başlangıç olur kalanını yine kendim çalışmak zorunda kalirim
  • seyyar satıcı  (19.11.18 06:08:48) 
site olan datacamp olabilir.


  • passion rules the game  (19.11.18 08:22:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.