[]

0.98den konut kredisi olur mu

Merhaba. Bazı inşaat şirketleri ilanlarına 0.98den kredi imkanı yazıyor bu doğru olabilir mi? Çünkü 1.98den aşağı faiz yok şu an.
Görüştüğüm bi inşaat şirketi de evet 0.98den kredi kuşllandırabiliriz dedi.



 
Peki senet olaylarında yaşayabileceğimiz herhangi bir sıkıntı söz konusu olur mu? Daha önce deneyim ettiğim bir şey değil çünkü bu senet olayları.


  • bahodilo  (18.11.18 22:26:39) 
Bir arkadaşım yeni bu işlere girdi. Detayları bilmiyorum ama 6 ay sonra bir ara ödeme var. O yüzden olabilir mi ki?


  • nickini vermek istemeyen uye  (18.11.18 22:34:19) 
Çok alakasız cevaplar gelmiş, işin içinden biri olarak yazayım.

0 faiz de olur 0,98 de. Fakat aradaki fark her zaman müteahhhite zarar yazacak. İster kendi bünyesinde taksitlendirsin isterse banka üzerinden kullandırsın aradaki fark müteahhit için zarardır. Ya da ev fiyatının içindedir.

Kendi bünyesinde yapıyorsa, sana 0,98 ile verdiği evi 2 kredi oranı ile finanse ettiği için zarar yazar, banka üzerinde yapıyorsa bankaya komisyon ödediği için..

Aynı olay araba satışlarında da var.
  • okumakserbestbegenmeksart  (18.11.18 23:59:38) 
aradaki farkı inşaat şirketi karşılar, bal gibi de olur.


  • babilbaligi  (19.11.18 13:39:50) 
fiyat indirimi yapamıyorlar, zira bu daha önce pahalıya sattıklarıyla sorun yaratabilir, indirim yerine finansman maliyetine katlanıyorlar


  • modesttiago  (19.11.18 21:13:04) 
Arkadaş cevabı aldım ben. Bankayla anlaşmaları varmış.


  • bahodilo  (20.11.18 21:45:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.