[]

hangi filme gitmeli?

Merhabalar,
yarın akşam çok hoşlandığım bir bayanı sinemaya götüreceğim, daha önce aynı ortamlarda çok bulunduk ama yalnız takılmamıştık hiç,
filmlere baktım ama kararsız kaldım açıkçası, üzerimizde etki bıraksın, çıkınca hakkında konuşabilelim istiyorum, bölgedeki sinemalardaki filmler;

shutter island
recep ivedik 3
daybreakers
deli dumrul kurtlar kuşlar aleminde
yüreğine sor
the lovely bones
nine
eyvah eyvah
veda
eşrefpaşalılar
ay lav yu
the princess and the frog
alice in wonderland
percy jackson and the olympians lightning thief
ses

önerileriniz?

 
Shutter Island'ı izlemedim ama referansları gayet güçlü. Scorsese filmleri hem zorlamaz hem kaliteli ve eğlencelidir. The Lovely Bones'u da iyi diye tahmin ediyorum ama imdb notu düşük kalmış biraz. Kızımızın sıkılma tehlikesi daha yüksek bu filmde. Hem Shutter Island'da Leonardo Dİ Caprio oynuyor. İkinizi karşılaştırır ve ilişkiniz hemen orada sona erer. hehe.. ortaokulda değilse böyle birşey yapmaz tabi.
Shutter Island diyorum...

  • sos fistik olsun mu  (16.03.10 22:45:05) 
recep ivedik 3

birinin demesi lazimdi.
  • erich  (16.03.10 23:25:14) 
eyvah eyvah cok cok komikmiş ama alice i tercih ederim tabiki..
shutter island a ben gittim fakat sonu hüsrandı ve biraz agır bir film bence..
alice e giderseniz gayet hoş olucagını dusundum..
  • little miss sunshinee  (16.03.10 23:27:01) 
the princess and the frog derim ben.


  • el magico  (16.03.10 23:34:32) 
kızımız kafa yormayı seviyorsa shutter island
içindeki çocuk henüz büyümemişse alice
içinde recep ivedik varsa recep ivedik (ilk 2 recepleri beğenip beğenmediğini sor, ona göre karar ver)
kemalistse veya atatürkten çok hoşlanıyorsa (normal seviyorsa değil, çok seviyorsa) veda
hani mardin, doğa vs derseniz ay lav yu
nine içinde iyi şeyler okudum ayrıca
ha birde eyyvah eyvah çok komik filan diyolar aa o kadar değil. her şey çok güzel olacak gibi bir film. sıcak türk insanını anlatıyo. iyi bir alternatif bence.
  • etna  (16.03.10 23:38:17 ~ 23:39:17) 
aslında bu tamamen hanımefendinin ne tür filmler sevdiğiyle alakalı bir soru. mesela shutter ısland bir erkek için iyi seçimdir ama hanımların büyük çoğunluğu gerilim filmlerinden hoşlanmaz.

ben eyvah eyvahı tavsiye edeceğim. etnanın da dediği gibi her şey çok güzel olacak tadında bir film. bel altına veya küfüre girmeden çok da komik bir film olmuş. üzerine fazla konuşabilir misiniz bilmiyorum ama içinizi ısıtacaktır, ki gerginliği alması çok işe yarar. iyi şanslar :)
  • espandon  (16.03.10 23:51:06) 
aslında içimden nine geçiyor ama shutter island da fena durmuyor, eyvah eyvahı ben de izledim çok keyifli bir filmdi, gerekirse tekrar izleyebilirim. alice hakkında da çok umutluyum ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum, bunun yanında 3d tecrübesi de yaşayamadım henüz, o da yaşamamış, o yüzden alice'de olabilir aslında.


  • tiny toon  (16.03.10 23:52:26 ~ 23:54:12) 
Alice görsel olarak tatmin edebilir ama film vasata zorla ulaşabilmiş.
Sen film çıkışında konuşacak konu istiyorsan alice bu duruma hizmet etmez. O, Johnny Depp çok şirindi der sen de kız da fena değildi dersin en fazla.

  • sos fistik olsun mu  (17.03.10 00:03:26) 
nine iyi güzel ama ilk randevu için ideal olmayabilir. çirkin kıvırtık frida yüzünden dibinizin düşmesi olası. o yüzden alice derim ben.


  • appleblossom  (17.03.10 00:04:35) 
sahsen sectiğin film seni tanımlar. o yüzden bir kadın olarak eğer ki yukardakilerden recep ivedik, deli dumrul, yüreğine sor, eşrefpaşalılar, ay lav yu, percy jackson, daybreakers secseydin bi daha senle goruşmeyı dusunmezdim :)))) (saka saka )

ses (mehmet günsür uğruna o da), veda, the princess and the frog, eh belki diyelim,

lovely bones, shutter island, nine, eyvah eyvah; bayağı puan toplardın.

alice in wonderland: 2. buluşmayı garantiledin hatta yemeğin parasını ben ödeyeceğim.
  • bluepea  (17.03.10 15:12:18 ~ 15:13:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.