[]

Fazla mı tepki veriyorum

Bundan bir kaç ay önce yakın bir kız arkadaşım koluma girmişti ve kibarca bundan hoşlanmadığımı söylemiştim. çok fazla alınmıştı. bu arkadaşımın benim ile flört etmek gibi bir amacı olamaz. bunu yaparken hali hazırda flörtü vardı.

bir kaç gün önce başka bir kız arkadaşım yine koluma girdi. bu arkadaşımın bir yılı geçen bir ilişkisi var. ben bu sefer insanların yanlış anlayacağını söyleyerek kendimi geri çektim bu arkadaşım da son derece aıngan bir tavır sergiledi. bu 2 insan birbirlerini tanımıyor. ve benim ile flört etmek gibi bir amaçları olmadığına kesin eminim. yıllardır tanıdığım insanlar.

özünde kim olursa olsun benden izin almadan bana dokunulmasından nefret ediyorum. fakat gelen tepkilere bakıyorum çok kırıcı bir şey yapmışım gibi duruyor. ben nerede hata yapıyorum. fazla mı tepki veriyorum?

 
Anahtar kelime yakın kız arkadaş. Bunu yskın bir arkadaş yapıyorsa art niyetsiz yapar zaten. Ama erkekler için durum değişir. Bunu diyarbakırdaki yakın bir erkek arkadaşıma yapmamam gerektiğini bilirim. İzmirde yapabilirim. Onların da sizin bu hareketi kaldırıp kaldırmayacağınızı bilmesi gerekirdi.

Not: diyarbakırlı eski sevgilim böyle bir harekette bulunsaydım olay çıkarırdı mesela. Siz de empati yaparak hareket etmişsiniz.
  • eylul  (18.11.18 09:08:36) 
Sen haklısın. Yakın arkadaşların da olsa kadınlar böyle oyun oynamayı severler. Öbür taraftan Türk milleti biraz özel alan sorunu yaşayan bir millet, bunu talep edince bozuluyor vs. Fazla takma, sorun yok.


  • dougsampson  (18.11.18 09:17:26) 
"Türk milleti biraz özel alan sorunu yaşayan bir millet, bunu talep edince bozuluyor" +1

Ben de insanlarla iletişim kurarken dokunmayı, temas kurmayı severim. Belli bir samimiyete gelmeden yapamam ama benim o samimiyeti hissettiğim karşı tarafın hissetmediği durumlar olabilir, bu durumdan hoşlanmadığını belirtirse bozulmam çünkü ben de o yakınlığı kurmadığım birinin bana dokunmasını sevmem.

Sizlik bir durum yok, sevmiyorsanız söylersiniz bir daha yapmazlar.
Bunda öyle alınacak, kızılacak bir şey yok.
  • mutekebbir  (18.11.18 09:38:17) 
bence arkadaşların saçmalamış. sevgilim başka bi erkeğin koluna girerse olay çıkartırım. sen doğrusunu yapmışsın çizgi çekerek.


  • lycoxin  (18.11.18 09:46:56) 
Kadin tacizi toplum tarafindan gulunerek karsilandigi icin kadinlar tepkine anlam veremiyor.

Bana da sirkette yapiyorlar, yanagimi kolumu sikan gobegimi elleyenler falan var. Ben yapsam sirketten tazminatsiz atilir bir de ustune cinsel tacizden mahkemeye verilirim.
  • acemi  (18.11.18 10:23:38) 
ben de çizgi çiziyorum ve açık açık söylüyorum..

- eğer söylersen bozulan bir kere bozuluyor..
- eğer söylemezsen sen çok defa stres oluyorsun..
  • strobist  (18.11.18 11:13:57) 
kola girmek masum bir eylem aslında ama sadece kız arkadaşlarına bu tepkiyi veriyorsan onları cinsel obje olarak gördüğünü açık etmiş olabilirsin. öyle olsa bile senin bedenin, senin kararın. haklısın diyorum.


  • zgrydn  (18.11.18 11:46:24 ~ 11:47:02) 
@zgrydn erkek arkadaşlarım koluma girmiyor. Fakat fazlaca elime veya omzuna dokunan bir erkek arkadaşım vardı. aynı tepkiyi ona da vermiştim.


  • belkider  (18.11.18 12:12:01) 
Valla kızlar kendilerine yapılınca yapan erkeği sapık yerine koyuyor


  • her gece aç  (18.11.18 12:13:45) 
Fazla tepki veriyorsun.

Kadin koluna girdiyse ,seni yakin gormus ve bu sekilde davranmistir.sende angutluk yapip eslik edecegine tepki vermissin.en cok topuklu ayakkabi giydiklerinde yapiyorlar bunu.birde yanlizmis goruntusu vermek istemiyor cevreye,rahatsiz olmamak adina senden destek aliyor
  • duptıs  (18.11.18 12:17:37) 
Bazi kadinlar fiziksel teması kendine hak gorebiliyor gercekten. Kadınların teması tatlıdır masumdur gibi. Hatta erkeklere karsi yakasini kravatini duzeltmek, koluna girmek gibi seylerin onlarin da hoşuna gitmesi gerektigini dusunup ben kadın olarak sana dokunuyorum, sen nasıl rahatsız olursun gibi bir algıyla şaşırıp bozuluyorlar sanki.

Olay niyet, masumiyet ya da senin/onların sevgilisinin olmasi degil. Haklısın. Ihtiyaçtan tutunmak ayri bir şey. Yalnız direkt soylemeyip caktirmadan kendini cekmen daha şık olurdu.
  • aquarium  (18.11.18 14:30:14) 
sen haklısın
çok yakın erkek arkadaşım olabilir, --akşam bende yatıya kalacak kadar.
aklıma kesinlikle bir şey gelmeyecek kadar yakın olabilirim
ama hiç bir tarafına dokunmam, onlar da bana dokunmaz, neden mıç mıç olalım ki?
bayramlarda bayramlaşırken sarılınca bile bi hehehe oluyoruz biz (çünkü sevmiyoruz fiziksel temas), ama birbirimize milyarlar, tabi şimdi on/yüz binler, borç alırız veririz, türlü sırlarımızı biliriz, içki masası dahil her ortam dahil. ama samimiyet illa fiziksel olarak mıç mıç olmak demek değil. sevmiyorum. sevmeyeni de son derece normal buluyorum.
  • niye ama  (18.11.18 15:28:24) 
Haklisin bro.


  • baldan kaymak  (18.11.18 15:28:52) 
Sen haklısın. Gereksiz temastan nefret ederim, kadınların teması her zaman flört, cinsel odakli olmayabilir ancak erkeklerin teması bu durumlarda daha tehlikeli.


  • damla sakızlı dondurma  (18.11.18 15:58:23) 
temas sevmiyorsan söyle doğru düzgün, ben de sevmem ve arkadaşlarıma söylüyorum bunu. "tiksiniyorum senden" tavrında söylemediysen alınacak bir şey yok.


  • kronik  (18.11.18 23:56:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.