[]

yurtdışı black friday indirimi

merhabalar şuan ingilterede bulunuyorum. bu aralar telefon almayı düşünüyorum (mümkünse iphone x). malum önümüzdeki hafta black friday. bu vesile ile telefonlarda ciddi bir indirim olur mu sizce? olursa hangi sitelerde olur? teşekkürler.




 
ingilteredeki adam bile indirim kollamasın lütfen ya. ingiltere'ye gidebiliyorsan o telefonu almalısın dostum. ayrıca ayfon pişmanlıktır.


  • beni arayan olursa banyoda de  (18.11.18 00:53:59) 
inidirim kollamak yada kovalamak değil mesele. olayın ingiltere gidebilmek ile ilgisi nedir onuda bilemedim. ama alacağın birşeyi daha ucuza alma imkanın varsa değerlendirmez misin?


  • lrdrylgh  (18.11.18 00:57:39) 
@ beni arayan olursa

ağır saçmalamışsın. hani dediklerinin adamın sorusuyla alakası yok, aslında en ufak bir şeyle alakası yok da neyse.

hocam amazona bak, ya da bestbuy gibi yerel zincirlere bak. ama iphone larda indirim olacağını sanmam
  • oscar  (18.11.18 01:11:22) 
Amazon +1
Oscar +2

Ama iphone pismanlik kismina; uzulerek kismen katiliyorum.
  • baldan kaymak  (18.11.18 01:21:01) 
apple urunlerinde black friday olmaz. hatta hicbir zaman hicbir sekilde indirim olmazsa. sadece eylul ayinda "back to school" kampanyalari oluyor o kadar.

iPhone pismanliktir +1000
  • crucio  (18.11.18 02:33:55) 
iPhone'da indirim yok arkadaşların dediği gibi. eğer dönmeyeceksen Türkiye'ye iPhone x al oradan, ben kullanıyorum oldukça memnunum. Haa yok geleceksen pek avantajlı olmayabilir zira en son kayıt ücreti 500 TL oldu, pound desen 7 tl, bura ile aynı fiyata gelebilir. hatta bura daha ucuz bile olabilir :)


  • giovanne  (18.11.18 09:47:37) 
carphonewarehouse.com


  • kif  (20.11.18 18:17:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.