[]

lise mezuniyet notunu yükseltmek mümkün mü

liseden mezun olalı 12 sene oldu. diploma notumdan memnun değilim. bu notu yükseltmenin bi yolu var mı? teşekkürler




 
merak ettim yükseltmenin ne gereği var ?


  • josefen  (16.11.18 15:07:23) 
bildiğim kadarıyla lisans gibi tekrar alınabilen bir eğitim derecesi değil lise.


  • d e j i n  (16.11.18 15:15:28) 
@josefen tekrar üniversite sınavına girmek isteyen biri için avantaj oluşturabiliyor not yükseltme konusu


  • asuturias  (16.11.18 15:18:00) 
Kesinlikle mümkün değil.


  • Cruyff  (16.11.18 15:22:16) 
var bir yolu.

lise mezunları da açık lise ile liseyi baştan okuyabiliyorlarmış. ben de önceki hafta öğrendim. yalnız anladığım kadarıyla düz lise değil de bir mesleğe yönelik (moda-tasarım, okul öncesi eğitim, kaportacılık gibi) eğitime göre ayarlanmış, yani bir nevi meslek lisesi, oluyormuş. hatta liseden aldığım dersleri muaf tutuyorlarmış, muaf tutulduğun derslerin yeterliyse lise 1'e gitmeden doğrudan lise 2'den başlıyormuşsun. dersleri haftasonuna ayarlıyorlarmış. bi araştırın isterseniz.
  • yemrem  (16.11.18 15:26:05 ~ 15:26:51) 
meslek lisesi ile mümkün.
aslında son 10-15 yıldır da bayağı popüler bir şey bu.
maol.meb.gov.tr
aoihl.meb.gov.tr
  • denek hayatım  (16.11.18 15:55:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.