[]

yeni sahiplendiğim golden, ne yaptıysam kulübesine girmiyor.

3 yaşında oğlan. aramız çok iyi çok da mutluyuz. bahçede besliyorum fakat onca para verip aldığım kulübesine girmiyor. yağmur yağıyor ve ıslanmayı tercih ediyor.

çok sevdiği yemeği koyuyorum içeriye ona bile mırın kırın girip yiyor. bikaç gün oldu kulübeyi alalı önerilerinizi bekliyorum.


 
bir halı veya kilim parçasını kuru kalacak bir yere serin ve yemeğini de onun yanında koyun. onun üzerinde yatıyor mu bakın. yatmaya başlayınca, kendi kokusu da üzerine iyice sinince, o parçayı kulübenin içine koyun.


  • malheiros  (16.11.18 13:54:36) 
kulübe kötü kokuyorsa girmeyebilir. plastik mi kulübe ahşap mı?


  • cedex  (16.11.18 14:42:13) 
hayır ahşap.hemen hemen bu.

www.tekzen.com.tr
  • dogumgunundecevrimdisiolanadam  (16.11.18 15:02:31) 
Dibine yumusak biseyler serin , yemek ve suyunu da kulübenin icine degil de önüne koyun bence. Bi de bunu deneyin


  • bu benim teorim  (16.11.18 15:24:25) 
köpekler keskin kokulu yerleri sevmiyorlar, biraz havalansın, kendi kokusundan da birkaç parça koyun, yattığı battaniye gibi o zaman alışır bence.
şu an onu rahatsız eden bir durum var belli ki yoksa köpekler de shelter sever, çoktan girerdi.

  • cedex  (16.11.18 15:30:47) 
bence de kokudur, onlarin burnu cok hassas sentetik kokulara karsi, organik bir koku ariyor iceride, ben sizin yerinizde olsam kulubenin icine bir vantilator veya hava temizleyici koyardim, bir de hava temizleyen bitkiler var, pasa kilici gibi, benzeni falan temizliyor, onu da koyardim, sonra da organik koku eklemek icin, sizin giydiginiz bir esya ama boyle les gibi kokuttugunuz mumkunse losyon parfum flaan degmemis, misal corabiniz, oyle bir kiyafet bir de kendisine ait bir teksltil parcasi koyardim. yemek kulubeye konmaz, hayvan 101, yemek tuvalet yatma hep farkli yerler olmali.


  • mavicorap  (16.11.18 17:10:34) 
oy canooom.
evet, denilenler gibi, kokuyor olabilir, cila kokusu uçsun. bi hafta açık havada kalan şeye girmiyosa o zaman psikolojik bişeyler düşümnülebilir.

  • neynep  (16.11.18 18:28:46) 
Hala cila kokuyor olabilir, diğer önerileri uygularsanız sonuç alırsınız.

3 yaşına kadar nerde kalıyordu peki? Bu güne kadar hep evde bakıldıysa bahçeye ve klubeye alışkın değilse ondan da olabilir.
  • John Bloor  (17.11.18 09:38:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.