[]

tansiyon hastası mıyım kardiyolog arkadaşlar? raporlar ekte

merhaba sevgili kardiyolog arkadaşlar yaş 36, acaba yüksek tansiyon hastası mıyım?

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

yükselme anları, sırtımda canta elimde koli ile yürüdüğüm anlar bir de ikinci senenin öğle saatlerinde saat 14 civarı iş yerinde tartışma yaşıyordum.

bu tür şeyler tansiyonu bu kadar yükseltir mi? bir de ikinci senenin sabah 10 da aşırı yükselmesi yataktan yeni kalkıyordum o garip.

doktor, 1 ay kullanmam için vasoxen diye bir hap verdi.

korkuyorum kullanmaya.

sizce napayım? bir zararı var mıdır?

 
Doktor verdiyse kullanmaya başlayın ilacı ama bu problemden kurtulmak için sadece ilaca güvenmeyin, eğer altında başka bir problem yoksa yüksek tansiyon sorunu beslenme ve hareket ile çözülebiliyor, bu yaşta sürekli kullanılacak bir ilaca mahkum olmayın derim, sebze ağırlıklı, paket ürünler içermeyen bir beslenme programı ve günde 1 saatlik yürüyüşle yüksek tansiyon düzene girer ve ilaca ihtiyacınız kalmaz ama dediğim gibi yüksek tansiyonun böbreklerle falan ilgili başka bir sebebi yoksa, tahminimce holter takılarak tansiyon seyrine bakıldıysa, diğer tetkiler de yapılmıştır.

Ve evet bu tür şeyler tansiyonu yükseltebilir ama sizin tansiyonunuz yüksek seyrettiği için yükselmesi sıkıntı yaratabilir.

Bu arada doktor değilim.
  •   (16.11.18 07:48:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.