[]

Kazalı araç alınca ne oluyor?

kaza yapmış ama tamir edilmiş. bu araçlar sürekli arıza mı yapıyor? alınmamalı mı?




 
abim 206 almıştı bilmem kaç kere kaza yapmış, taklalı falan. haftada ilçeden merkeze gelirlerdi, arabayı da mutlaka sanayiye götürürdü. aklın varsa alma.


  • diffarentiationation  (15.11.18 20:15:53) 
kazaya bağlı üretimde yapılan şase ayarları kaçtı mı tekrar düzen tutmuyor araçlarda insan eli ile düzeltilemiyor
ancak kaportasal hasarlarda kazayı gördü isen sıkıntı olmaz ancak bilmediğin bir aracın kazası yapısal olarak da sıkıntılı olabilir sadece kaportasal da olabilir güven ile alakalı

  • basond  (15.11.18 20:17:26) 
Pert'ten duzeltilmis arac alinmaz, guvenlik acisindan da cok sakincali.


  • msb  (15.11.18 20:29:13) 
Örneğin;
Şasede ya da kasada gözle görülmeyecek kadar dahi olsa bir yamukluk varsa direksiyon bir yana doğru çeker. Şehir içinde ve kısa mesafelerde erbabı değilsen farkına varmazsın. Uzun yol bitiminde bir kolunun diğerinden fazla yorulmuş olduğunu görürsün.
Bu durumdaki araçlar direksiyon hakimiyeti gereken zamanlarda sakınca yaratır.
  • oguz altun  (15.11.18 21:27:24) 
agir kazali araclarin sikinti cikartmasi normal, ben olsam almam. aldiktan sonar satmasi da zor. ufak tefek vuruklardan bisey olmaz.


  • cooperr  (15.11.18 22:23:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.