[]

venedik'e gidenler??

haftaya gidicem. herturlu yorumlarinizi paylasabilirsiniz. neye dikkat edeyim. ne yapayim vs..




 
Bence telefonunuzdan haritayı açıp bir yönden bir yöne gezebildiğiniz kadar çok sokak gezin, her yerinde ayrı bir güzellik çıkabiliyor. Vapur tarzı deniz araçlarıyla çevredeki küçük adalara gidilebiliyor, murano ve burano çok meşhur. Gondola binecekseniz geçen sene fix fiyat 80 avroydu hepsi, bütçenize göre siz bilirsiniz o kısmı. Oturup bir mekanda 3-4 saat geçirmenizi tavsiye etmem özellikle de 2-3 günden fazla kalmayacaksanız. Güzel butik kafeler var hoşunuza giden birkaç tanesine oturup soluklanır sonra gezmeye devam edersiniz bana kalırsa.
İtalya'nın her yerinde olduğu gibi hırsızlara dikkat edin. Yolda çarpışmış gibi yaparlar bir bakmışsınız telefonunuz yok.
Tadını çıkarın, bol bol fotoğraf çekin. İyi eğlenceler.
  • sys coyg  (15.11.18 19:21:49) 
3 günden fazla kalacaksan ve 29 yaşını bitirmediysen, rolling venice youth card (www.veneziaunica.it) al. Vaporetto dahil sınırsız toplu taşıma kullanabiliyorsun o kartla. Normalde vaporetto çok pahalı. Vaporettoya binip bir baştan bir başa kanal turu yap. Murano ve burano'ya git. Rolling venice kartıyla bazı müzelerde indirim de oluyor.


  • pati  (15.11.18 19:26:00) 
3 günden fazla vakit ayirma. Bizans’in atlarını mutlaka bul.


  • fever  (15.11.18 20:01:16) 
venedik bu aralar sular altında gezilecek her taraf. sular aşırı yükselmişti geçen hafta. kötü bir zamanlama.


  • adivar  (15.11.18 20:27:33) 
Bizim gibi iner inmez araba kiralamaya niyetlenmeyin. Sağlam rezil olunuyor.


  • sarper361  (15.11.18 20:35:23) 
Çizme götür.


  • i ve been mistreated  (15.11.18 20:36:36) 
Yüzme ogren. Su basıyor. Bir de kaybolma ihtimaline karsi tedbirli ol. Treni falan kacirma.
Son olarak yuksek umutlarla gitme.

(ben oradayken de su basti)
  • stavro  (15.11.18 21:11:35 ~ 21:12:05) 
Ben hiç sevmemiştim afedersin. Google haritalardan bakılır, hem de daha rahat dolaşılır. Zaten turistik hale gelmiş, yerliler de rahatsız. Büyük bi yer olsa idare edilebilir de, daracık daracık yerleri görücem diye..
floransa ve roma. ama özellikle roma. kaçırılmamalı. Mümkünse adres değiştirin derim, o kadar. Roma <3

  • neynep  (15.11.18 21:14:22) 
Neynep +1


  • fever  (15.11.18 23:35:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.