[]

Bauhauss ve Koçtaş iade

Merhaba

Bir ısıtıcı alıcam mağazadan. Bu 2 şirketin iade politikasi nasıldır acaba?

www.bauhaus.com.tr

internet sitesinde iade edilebiliyor deniyor ama mağazadan alınıp denendikten sonra aynı imkan var mıdır sormak istedim size.

Teşekkürler

 
Deneyip hemen sonucunu göreceğiniz bir şeye mağazada denetin. Almazsa almazlar çünkü.


  • baal  (15.11.18 18:43:09) 
internetten alırsan 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin.. bu kanunen hak olarak verilmiş sana..
mağazaların ise kendi kararıdır bir şube sorun çıkarmazken diğer şube iade almayabilir..

en güzeli gidip sormak lazım..
  • strobist  (15.11.18 18:43:47) 
internette de öyle herşeyi kabul etmiyorlar. paketi açtığın anda kabul etmiyor bazı firmalar.


  • Mehmet Ersoz  (15.11.18 18:46:01) 
bauhaus'tan mağazadan çim tohumu almıştım, yanlış çeşit almışım. iade süresi sanırım 15 gündü ama rica edince 25. günde iade aldılar, hem de hiç zorluk çıkarmadan.

Tabi internetten alırsanız mutlaka iade alacaklardır 14 gün içinde. Fakat ısıtıcıyı çalıştırırsanız iade almıyor olabilirler. Isıtıcının yanan kısmı üzerindeki korumaları çıkarınca belki de iade edilebilme özelliğini kaybediyordur, ona emin olamadım.
  • michael_knight  (15.11.18 19:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.