(7)
klavye tuşlarımın boyası dökülüyor(notebook)
evet, günlerdir hayvanca pes oynamamdan dolayı d w s tuşları üzerinde boya kalkması gibi bişey oldu. nasıl düzeltebiliriz?
evet, günlerdir hayvanca pes oynamamdan dolayı d w s tuşları üzerinde boya kalkması gibi bişey oldu. nasıl düzeltebiliriz?
0
tuşları değiştirmen gerek, bunun için de klavye komple blok halinde değişecek bu da notebook'unun markasına göre 200 tl'ye kadar para vermen anlamına gelir. sony vaio tuş klavye takımı 200 liraydı.
0
theos ek mekhanes
(
16.03.10)
hiçbi şekilde eski haline getiremezsin.yeni bi klavye alabilirsin.zaten çok da pahalı değil artık.10 milyona bile bulabilirsin çoğu yerde.yok klavye almam dersen de beyaz ojeyle tekrardan yaz:D o da olmazsa beyaz yazan çıkmayan kalemler var.onlarla yazarsın..ama sana kesin çözümüm var.yeni klavye alırsın ve bir daha o yazılar çıkmaz. nasıl olur biliyo musun..pes oynamayarak :D
0
ayyyy notebook muş..ben de otomatiğe bağladım masaüstü klavye sanıp..evet notebooklarda klavye tamamen değişiyo malesef.
0
şey yapabilirsiniz mesela, klavye çıkartmaları var. bildiğiniz klavye tuşları gibi sticker ama. yapıştırıyosunuz tuşların üstüne miss gibi oluyo. dökülmezler de. her rengi var :)
0
bir tane dandik klavye alın kafanıza takıyorsanız, bu tür işlemleri onunla halledin. daha fazla zarar görmesin notebook.
0
theos ek mekhanes
(
16.03.10)
renksiz ojeyle koruma zırhı oluştur bir sonrakine;)
0
ne adrenerjik ne kolinerjik
(
17.03.10)
joystick 3 tane var ama okulda 4 kişi oynuyoruz :D
0
🌸
shortedsnyper
(
17.03.10)