[]

Evin ordaki serefsiz kediye napayim

Evin oralarda takilan kediler var 3-4 tane. Bir tanesinin de rengi cok guzel namussuz hatta. Neyse, ben bunlara marketten bir seyler alip veriyorum arada.
Iclerinden bir tane serefsiz var, ne zaman yiyrcek bir seyler koysam direkt bu serefsiz atliyor onden ve digerletini kovuyor. Digerlerine yedirmiyor şerefsiz. Onune gelen vuruyor zaten bu, ortada yemek yokken bile ayni.
Bu serefsize ne yapabiliriz?


 
Doganin acimasiz kanunu demek.

Ona yemegi ayri ver. Ayni olayi yasamistim. Digerlerinin yemeginin guzel kisimlarini yiyordu. Hepsine esit paylastird ve yemegini baska odada verdim. Yemegini yedikten sonra yine kaynassin.
  • Traveller  (14.11.18 21:34:25) 
Ben bir yere koyuyorum hepsi bir den geliyor bu serefsiz hepsini dovuyor.
Birkac noktaya ayrı ayri mi koy demek istiyorsun? Mantikli sanırım.

  • stavro  (14.11.18 21:44:21) 
serefsiz olana verin ilk verin ayri uzak bi yerde, sonra digerlerine verin.


  • aydonno  (14.11.18 21:49:23) 
ne cok verin demisim. bi de bu tarz serefsiz bir kedi kendininkini bitirip digerlerine de saldirabilir, baslarinda bekleme imkaniniz olursa oynatin moynatin yapmasin oyle seyler cogayip.


  • aydonno  (14.11.18 21:51:52) 
Önce masumlara verin, sonra diğerini mamayi vs göstererek biraz uzağa götürün, yerken da basina bekleyin ki birakip digerlerinin yanina dönmesin..


  • her giriste sifresini unutan adam  (14.11.18 23:05:58) 
Once masuma vermek diye bir durum yok ki. Bu sefersiz lap diye daliyor ortaliga. Mesela turuncu bir tane var onu gorup ona veriyorum, bu hemen atliyor. Digerlerine tek tek verebiliyorum onlar birbirine salca olmuyor. Bu bir anda belirip serefsizlik yapiyor.


  • stavro  (14.11.18 23:20:06) 
bunlardan bende de var, hem de birkaç tane. birkaç tanesi de "aaa kesin bu farklı mama veriyo.." diye aynı mamayı farklı yerlere koymama rağmen bir oraya bir buraya giden meraklılar XD

ben mamayı sokak boyunca dağıtıyorum. öyle mama dağıta dağıta gidiyorum manyak gibi. evet. başka türlü olmuyor çünkü, en sonunda en meraklı ve/veya şerefsiz kedi bile yorulup bir yerdeki mamaya çöküyor. sonra da "sen mi büyüksün ben mi? sen tabi, kedisin çünkü <3" diyorum falan. öyle, manyağım işte..

sularını da ayrı ayrı koy, gerçi suda aynı haltı yemiyor bunlar. bir de mamaları azar azar koyarak git, bir avuç iki avuç, hem maman çok çabuk bitmez, hem de bir sürü noktaya dağıttığın için en azından bir süre birbirlerine karışmazlar, hem de doymazlarsa diğer noktaya da gidebilirler, ki kediler azar azar ama sık öğünlerle yediği için -evet diyetisytenlerin favori hayvanları- sonra da yiyebilirler -gerçi sonraya kalan mamayı genelde köpekler yiyor gördüğüm kadarıyla, kediler değil, ama onlara da mama çıkmış oluyor işte- bir de unutmadan, sularına bir iki damla zeytinyağı damlat, havalar soğudu, su donmasın :(
  • pasp  (15.11.18 00:00:06) 
şerefsize uzak yerde ver. o yerken koş, diğerlerini bul.


  • nice tnetennba  (15.11.18 08:58:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.