[]

Aöf ve askerlik sorunu

Aöf tek ders sınavım kaldı. Bu dönemde sınavı vericem. Ocakta sonuçlar açıklanır diplomayı alırım. Sorum şu askerlik başvurusu yapmak istiyorum şuan tecili bozdurup şubatta askere giderim diye düşünüyordum. Sonra diplomayı alıp verince kısa döneme çeviriyorlar demişlerdi. Bugün şubeye gittim tecili bozarsan okulu bırakmış sayılırsın uzun dönem yaparsın dediler. Mezun olduktan sonra başvur diyolar. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.




 
Mantıken şu an tecilini bozup başvurursan, lise mezunu olarak başvuracaksın. Haliyle de uzun dönem havuzuna atacaklar seni. Şubedeki adamın söylediği şey mantıklı. Sen yine de emin olmak için internetten bir iki tane farklı askerlik şubesinin numarasını bulup ara, oralara da sorup emin ol.


  • cay koy geliyorum  (14.11.18 21:21:20) 
mezun olmadan tecili bozdurursan uzun dönem olarak işlem görürsün. ocakta mezun olursan diplomayı verince yaptığın süre yeterli ise terhis edilirsin. yaşanan örnekleri var. ama herhangi bir aksilik olurda mezun olamazsan o askerlik uzun dönem olur. bence diplomayı almadan askerlik işine (eğer mecbur değilsen) hiç başlama.


  • helenart  (14.11.18 21:46:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.