[]

Yurtdışı tatili nerede yapmalı ?

Şimdi bu Euro fiyatlar ile yurtdışında tatil mi yapılır diyeniniz vardır . Ancak yurtiçi oteller 2019 yazı için min %65 artmış.şaka gibi ama yurtdışından gelenlerin yeteceği kanısındalar anladığım kadarıyla.
Geçtiğimiz yıl Rodos yapmıştık.bir arkadaşım Parga dedi.var mı alternatif önerileriniz?
Eşim ve 5 yaşında kızımla gideceğiz.


 
lizbon ve portoyu tavsiye ederim. çok tatlı ve turistik olmayan şehirlerdi. ben gideli baya oldu gerçi belki biraz daha turistik olmuştur ama portekizi çok sevmiştim.


  • omonia  (14.11.18 20:20:20) 
Polonya geldi aklıma. Memleket hakkında hiçbir ilgim ve bilgim yok.

Hayırlı tatiller. Mutluluklar dilerim
  • zxcd  (14.11.18 20:32:57) 
yunanistan harika bir ülke ve çok fazla sahil seçeneği var bence deniz tatili ise kesinlikle yunanistan.


  • atacaksinfinke  (14.11.18 20:47:33) 
Tam olarak neresi Yunanistan’da ?


  • sapkasiz cikmam abi  (14.11.18 20:54:12) 
çok yeri güzel atina olabilir 2 gün sonrasına zakintos,santorini,rodos gibi adalar harika.


  • atacaksinfinke  (14.11.18 21:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.