[]

istanbul anadolu yakası kiralık ev sorusu

Merhabalar efenim,

Gebze-Kirazpınar (tam olarak güzeller org san bölgesi) tarafında çalışacak birisi nerede ev tutsun?
(Mesai saatleri 7:30-17:00). Bekar/Erkek/35 yaş/İstanbulu hiç bilmiyor, en son 2010 da gitmiş İstanbula onda da Taksim-Kadıköy falan.

Darıca, Gebze,Tuzla, Pendik, Kurtköy, Sultanbeyli, Ataşehir, Kadıköy, Samandıra vs haritadan yakın gördüğüm yerler.

Sabah 7:30 işbaşı dolayısıyla minimum trafik ve max 20 dk hadi bilemedin 30 dk sürecek bir güzergah olmalı. Özel araç var, yakıt önemli değil, önemli olan min trafik-min işe varış süresi.


Ev eşyalı olmalı. 1+0, 1+1, 2+1 hepsi olur.
Mümkünse kapalı otoparkı ve sosyal imkanları olan (spor salonu-kapalı havuz-güvenlik vs), yakın mesafede yemek yiyecek yer olan-paket servis ya da lokanta, sulu yemek vs- kuru temizleme market tekel ıvır zıvır olan, mümkünse yürüyüş yapılabilecek park vs olan.

Bütçe 2000 civarı, 1500 civarı süper olur, 2500 üzer ama istediğim gibi bir yer olursa olabilir.

Ya da yukarıdaki kriterleri boşver al bak burası tam sana göre dediğiniz bir yerse varsa o da olur.

Şu var mesela örnek;

www.sahibinden.com

Ya da kurtköy sabiha gökçen tarafında pendik tarafında suit siteler var sahibinden.com da gördüğüm. Bunlar nasıl olur?

 
bostancıdan sabah 20-30 dakikada gebzeye gidemez, ben en iyi ihtimalle 45-60 dakika arasında gidiyordum akşam da en iyi günde 60-90 dk arasında geri dönebiliyordum . Site istiyor ve trafiğe girmek istemiyorsa kurtköy tercih etsin. Gebze ile izmit arası 45 km civarında, gebze ile bostancı arası da 45 km civarında izmit tercih etsin hem sabah hemde akşam trafik derdi olmaz. Sakarya, bursa,sapanca, bolu...vb her yere yakın, kiralar daha ucuz ve daha yaşanabilir bir şehir.


  • kraldan cok kralci  (14.11.18 14:49:03) 
@kral..
İzmit te 6 ay yaşadım daha önce, hiç sevemedim maalesef. O yüzden izmit olmaz.

Bu linkini verdiğim Ataşehir-inönü mah bostancı oluyor doğru anladıysam.

bu durumda pendik tuzla-kurtköy ekseninden daha batısı olmaz diye anlıyorum.
  • zikardo  (14.11.18 14:57:28) 
@zikardo yani bostancı metroya 5 dakika mesafedeki evime tem' den gelirken en iyi ihtimalle 60 dk da geliyordum. Normali ise 75-90 dakika civarındaydı. Sabahları gebze yönüne akşam ise istanbul yönüne aşırı bir trafik oluyor. O sebeple kurtköy tercih etmeni tavsiye ederim. Sitelerin çoğu yeni metro da 1 yıl içinde gelecek gibi duruyor, yakında iş yerinin de fazla olması sebebi ile istemediğin kadar çok paket servis yapan yerler var. Bütün istanbul'un geldiği ama neden geldiklerini bir türlü anlamadığım viaport hemen yakınında. O yüzden ben olsam kurtköy'ü tercih ederim.


  • kraldan cok kralci  (14.11.18 15:14:29) 
kurtköy +1


  • bizansa karsi memleket takimi  (14.11.18 15:16:53) 
çok net tuzla.
benzer yerlerde çalışıyoruz ve mesai saatlerimiz aynı. postane mahallesi'nde falan bakabilirsin ev. sahile çok yakın, çevre iyidir.
ama araban yoksa metroya ulaşımın 20 dk sürer otobüs/minibüsle. haftada sadece bir kez kadıköy tarafına geçeceksen bence gayet makul.

edit: kapalı otoparkı şimdi gördüm. araban da varsa kesin tuzla:)

sabah 20-30 dk'da iş yerindesin. akşam da 30-40 dk falan sürüyor.
  • yabiraksimdi  (14.11.18 16:26:34 ~ 16:28:05) 
Tuzla sahil, Guzelyali, Kaynarca civarlarini oneririm.

İse arabayla rahat gidersin ve 3-4 ay aonra acilacak banliyo treniyle de trafige takilmadan sehir merkezine gecebilirsin.

İnsan gibi yasarsin :-)

Sehrin kuzeyi genelde cok site site, sehir gibi devgil.
  • fever  (14.11.18 17:26:34) 
Tuzla sahil diyorum ama o taraflarda oyle buyuk siteler yok. Evler 6 katin ustune cikmiyor.


  • red g  (14.11.18 17:46:34) 
kartaldan ötesi


  • jamswety  (14.11.18 18:02:13) 
kurtköy-bizim dumankaya trend sitesinde evimiz var, oraya bakabilirsiniz.


  • üç nokta  (24.03.19 20:49:30 ~ 20:51:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.