[]

Motorsiklet Ekipman

bir arkadaşım (erkek) 250lik bir aletle motor dünyasına katılmak istiyor.

ekipman konusunda hangi markaları önerirsiniz? çok tırto şeyler olmasın ama en pahalıları da olmasın.

kask
mont
pantolon
eldiven
bot
ve sizin aklınıza gelen diğerleri...

marka ve hatta model önerirseniz pek sevinirim.

edit: şehir istanbul
motor: cb250r

 
kask bell öneririm şık ve normal fiyat


  • anily  (14.11.18 12:51:45) 
Kadıköy Hasanpaşaya gidip canlı görüp hesap etmesi gerekli, tabi İstanbul'da ise.

Değilse her kafadan bir ses çıkacaktır, bütçe önemli. En güzeli motor forumları.
  • John Bloor  (14.11.18 13:06:38) 
yani pek yararlı bir cevap olmayacak ama bunun ucu bucağı yok. bütçe nedir?, motosiklet tipi nedir?, kullanım amacı nedir? gibi detaylar olursa daha spesifik cevaplar alabilirsin


  • mirty  (14.11.18 13:08:39) 
Kaskında pinlock, DD halka olsun, mümkünse fiberglas olsun. Kesinlikle full face olsun.
Marka: arai, shoei, schuberth, x-lite.
Kask kesinlikle 2018 üretim olsun. Piyasa fiyatı 3000 lira olan kaskı N11'de 1800 liraya bulunca almasın. Eskidir o. Kask kullanılmasa bile eskiyince koruyucu özelliğini yitirir.

Geri kalan tüm materyallerde alpinestars, dainese, rev'it gibi markaları tercih edebilir. Hepsi de kaliteli. Bütçesi ve zevkine göre.
  • yirmisantim  (14.11.18 13:43:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.