[]

Zincir Otellerle Şirket Anlaşması

Selam arkadaşlar.
Örneğin Ramada ile şirket olarak anlaştığımızda TR çapında bütün Ramada otellerinde indirimnli konaklayabiliyor muyuz ?
İkinci olarak da nasıl yapıyoruz ve avantajlı olur mu ?

Sürekli Anadolu'yu iş için gezen insanlar için başka önerileriniz varsa açığım.

 
hayır çünkü her ramada'nın işleteni aynı değil, dolayısıyla aralarında bir bağlantı olmak zorunda değil. aynı şirketin işlettiği farklı şubelerde olabilir ya da ramada'nın kendi işlettiği management oteli varsa(var mı bilmiyorum) oralarda yardımcı olunabilir. ya da ramada card falan alıp konaklama puanı ya da avantaj kullanabilirsiniz.


  • Bruce  (14.11.18 09:44:15) 
Ramada olmaz, ama Divan olabilir.
Onun dışında, acentelerle çalışabilirsiniz (Vista, Setur vb.). Fiyatları oldukça iyidir.

  • auroraaurora  (14.11.18 10:16:27) 
Divan ve İbis bu konuda en iyileri. Daha üst segment düşünüyorsanız, Hilton da bu işi yapıyor.


  • babilbaligi  (14.11.18 11:23:33) 
Anadolu'da zincir otelde konaklayarak gereğinden çok fazla para ödersiniz. Zincir otel kalitesinde ama zincir otelin yarı fiyatına oteller bulabilirsiniz.

Eğer otelde toplantı odası ihtiyacınız falan varsa başka ama sadece konaklamak için gidecekseniz kendiniz zincir otel dışında her şehir için ayrı araştırıp portföy yapın.
  • malheiros  (14.11.18 12:53:43 ~ 12:54:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.