[]

kaziklanma acisi nasil unutulur?

yine sabaha karsi ayaga dikti beni, klasik hikaye, birine guvenilir, o kisi size kazik atar? eski de degil, fakat borcunu yeni odemye basladi, dolar neflasyon derken zaten odenen borc maddi olarak bana zarar ama daha cok tavirlar beni bitirdi? degmeyecek insanlara yardim etme kararinizdan dolayi kendinizi nasil affediyorsunuz? kotu insanlari nasil affediyorsunuz? bu insanlarin boyle mutlu mutlu kaygisiz yasamasi nasil bir insana batmaz?
nasil daha kaygisiz olunur?



 
Paraya bu kadar değer vermemek lazım, ne kazıklar var dünyada allah muhafaza.


  • eksimeksi  (14.11.18 05:39:54) 
kazik dedigin ayni konuda 1 kere yenir. bir konuda ilk defa kazik yediysem kendimi affedip affetmeme konusuna girmem bile. ancak ayni kazigi tekrar yersem baska.

sana kazik atani neden affedeceksin? sahsen ben boyle durumlarda direk hayatimdan siliyorum. 1. derece aile yakinlari disinda su hayatta kimsenin yerinin doldurulamayacagina inanmiyorum. alirim karsima, aklimdakileri en net sekilde suratina soyler ve hayatimdan cikaririm. yuzunu her gordugunde yedigin kazigi hatirlamanin ne alemi var diye dusunuyorum.
  • a340  (14.11.18 07:26:56) 
unutulmaz

p.s.: paradan bağımsız
  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (14.11.18 09:23:59 ~ 09:24:15) 
kazık atan yada pislik yapan insanlarla ilişiği kesiyorum.. sonradan arayıp soruyorlar ama hiç umursamıyorum..


  • strobist  (14.11.18 11:27:56) 
ders bunlar ego dedikleri şeye... niye destek oluyoruz, ne ispat etmeye çalışıyoruz, onu anlayalım diye. dersi almazsak aynı hadiseyi yine yaşıyoruz.

ben karşı tarafla teferruatlı konuşmalara inanıyorum. onların açıdan nasıl görünüyor meseleler, anlamak çok kıymetli. anlayalım, kendimize dair bir şey farkedelim, değiştirmek istersek de nasıl değiştireceğimizi bulalım.

bu kadar kızdığımız insanlar o kadar kıymetsiz olmayabiliyor, bir de...
  • e haliyle  (14.11.18 12:46:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.